Lana Pavić je za vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje odabrala pripijenu ljubičastu haljinu, u kojoj nije mogla proći nezapaženo.

Galerija Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +27 Lana Pavić

Voditeljici i novinarki Lani Pavić pripala je čast i laskava titula vjenčane kume bivše manekenke Iris Rajčić, koja se vjenčala s nogometašem Markom Livajom u Splitu, a pobrinula se i da tom prilikom zablista u besprijekornom izdanju.

Vezani članci Iris Rajčić - 6 Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka! Iris Rajčić i Marko Livaja Prvi izlazak Livaje i njegove Iris nakon vjenčanja, sa sobom su poveli i djecu, a povod je bio baš poseban!

Lana se na vjenčanju pojavila u pripijenoj ljubičastoj haljini bez rukava, koja je naglasila njezinu vitku liniju, kosu je odlučila nositi u blagim valovima, a s lica nije skidala ponosan osmijeh.

Lanu i Iris veže dugogodišnjo prijateljstvo, a i Marko je za svojeg vjenčanoga kuma odabrao prijatelja iz djetinjstva, koji ga je dopratio u crkvu svetog Stjepana u Splitu, u kojoj je vjenčanje održano.

Mladenci su se nakon crkvene ceremonije zajedno s kumovima i gostima uputili u restoran "Adriatic Grašo", u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a uzvanike bi trebala zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede! Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +26 Ana Gruica Uglešić

Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji! Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +29 Iris Rajčić

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju