Ljepotica!

Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

Lana Pavić Lana Pavić Milan Sabic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Galerija

Lana Pavić je za vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje odabrala pripijenu ljubičastu haljinu, u kojoj nije mogla proći nezapaženo.

Voditeljici i novinarki Lani Pavić pripala je čast i laskava titula vjenčane kume bivše manekenke Iris Rajčić, koja se vjenčala s nogometašem Markom Livajom u Splitu, a pobrinula se i da tom prilikom zablista u besprijekornom izdanju.

Pogledaj i ovo Lana Pavić od misice do političarke Tko je Livajina kuma koja je na prosvjedu prozvala Plenkovića? Krasi je više titula, a zna se i čime se sve bavi!

Lana se na vjenčanju pojavila u pripijenoj ljubičastoj haljini bez rukava, koja je naglasila njezinu vitku liniju, kosu je odlučila nositi u blagim valovima, a s lica nije skidala ponosan osmijeh.

Lanu i Iris veže dugogodišnjo prijateljstvo, a i Marko je za svojeg vjenčanoga kuma odabrao prijatelja iz djetinjstva, koji ga je dopratio u crkvu svetog Stjepana u Splitu, u kojoj je vjenčanje održano.

Mladenci su se nakon crkvene ceremonije zajedno s kumovima i gostima uputili u restoran "Adriatic Grašo", u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a uzvanike bi trebala zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić +6 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Lana Pavić +11 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene