Čestitamo!

Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Lana Pavić Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja Doris Dragović Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +5 Iris Rajčić - 6 Galerija

Marko Livaja i Iris Rajčić vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Stjepana pred najbližim članovima obitelji i prijateljima.

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze, a ceremonija je održana u krugu najbližih im prijatelja i članova obitelji dok će se slavlje nastaviti u poznatom restoranu "Grašo Adriatic".

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Marko i Iris snimljeni su pri dolasku u crkvu kamo su ih dopratili kumovi, njega prijatelj iz djetinjstva, a nju voditeljica i novinarka Lana Pavić.

Iris je za važan dan odabrala raskošnu haljinu s čipkom, a od znatiželjnih su je pogleda i objektiva pokušali sakriti kišobranima. Marko je stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali.

Među poznatim uzvanicima tamo su se našli i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić

Par je pred oltar stao nakon osam godina veze, a vjenčao ih je svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

"Iris je bila moja učenica na vjeronauku u Splitu, u osnovnoj i srednjoj školi", rekao je fra Žarko Relota za Zadarski list.

Iris je vjenčana kuma dugogodišnja prijateljica, po struci politologinja Lana Pavić, a Marko je za svojeg vjenčanoga kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje se nakon vjenčanja nastavlja u restoranu Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a uzvanike bi trebala zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić +5 Marko Livaja i Iris Rajčić Celebrity Dobro raspoloženi Livaja i Iris stigli u crkvu svetog Stjepana u Splitu, mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić - 7 Iris Rajčić - 6 +4 Iris Rajčić - 5 Celebrity Sve je spremno za vjenčanje Livaje i 14 godina starije Iris, poznato je i gdje će slaviti te tko će im pjevati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene