Marko Livaja i Iris Rajčić vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Stjepana pred najbližim članovima obitelji i prijateljima.

Galerija Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +29 Iris Rajčić

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze, a ceremonija je održana u krugu najbližih im prijatelja i članova obitelji dok će se slavlje nastaviti u poznatom restoranu "Grašo Adriatic".

Vezani članci Iris Rajčić - 6 Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka! Iris Rajčić i Marko Livaja Prvi izlazak Livaje i njegove Iris nakon vjenčanja, sa sobom su poveli i djecu, a povod je bio baš poseban!

Marko i Iris snimljeni su pri dolasku u crkvu kamo su ih dopratili kumovi, njega prijatelj iz djetinjstva, a nju voditeljica i novinarka Lana Pavić.

Iris je za važan dan odabrala raskošnu haljinu s čipkom, a od znatiželjnih su je pogleda i objektiva pokušali sakriti kišobranima. Marko je stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali.

Među poznatim uzvanicima tamo su se našli i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić

Par je pred oltar stao nakon osam godina veze, a vjenčao ih je svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

"Iris je bila moja učenica na vjeronauku u Splitu, u osnovnoj i srednjoj školi", rekao je fra Žarko Relota za Zadarski list.

Iris je vjenčana kuma dugogodišnja prijateljica, po struci politologinja Lana Pavić, a Marko je za svojeg vjenčanoga kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje se nakon vjenčanja nastavlja u restoranu Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a uzvanike bi trebala zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

Dobro raspoloženi Livaja i Iris stigli u crkvu svetog Stjepana u Splitu, mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom! Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +16 Iris Rajčić

Sve je spremno za vjenčanje Livaje i 14 godina starije Iris, poznato je i gdje će slaviti te tko će im pjevati! Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja +26 Marko Livaja i Iris Rajčić

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju