Strastveni poljupci

Zaljubljena Lana Jurčević na ludoj proslavi rođendana nije skidala ruke s dečka Filipa

Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević dečko (Foto: Instagram) Lana Jurčević dečko (Foto: Instagram) Lana Jurčević dečko (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Lana Jurčević posljednjih se mjeseci ne odvaja od dečka Filipa Kratofila.

Lana Jurčević prije nekoliko je dana proslavila 34. rođendan.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 Dugo ga je tajila! Lana Jurčević ne skriva sreću dok mazi svoj trudnički trbuščić, a ovom nas je snimkom prije kratkog vremena sve dobro prevarila!

"Ne sjećam se kad sam zadnji put slavila rođendan... jer su mi godine samo uvijek bile broj i bježala sam od toga, a s matematikom si nikad nisam bila dobra. Za mene, star si onoliko koliko ti je duša stara ili mlada, a nekako osjećam da će moja uvijek biti ovo drugo. I sretna sam što sam zdrava, što imam posao koji volim, ljude oko sebe kojima bezuvjetno vjerujem i na tome svemu zahvaljujem svaki dan, ne samo na rođendan i ne samo kad se to ‘mora’. Sretna sam što imam vas ovdje u ovolikom broju i ono što si jedino obećajem je da ću dati sve od sebe da taj glas koji imam iskoristim za dobre stvari i ostavim neki trag iza sebe tako da uljepšam tuđe živote", napisala je Lana još neki dan na Instagramu ispod jedne od fotografija s balonima.

A prošlog vikenda zgodnoj brineti prijatelji su priredili veliki rođendanski tulum s tortom, šampanjcem i još malo balona u jednom bowling centru u Zagrebu, a sudeći po fotografijama i videima, čini se da je zabava bila odlična. "Mi smo samo ljudi koji se volimo... i to nam je dovoljno. Pišem ovo u dubokoj, ali zadovoljavajućoj boli upale mišića nakon bowlinga", napisala je Lana te zahvalila prijateljima na iznenađenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

A zahvalila je i svom tajnovitom dečku Filipu Kratofilu, s kojim se čitavu noć ljubila i grlila te tako dokazala kako je u njihovu odnosu sve u najboljem redu, iako se neko vrijeme šuškalo da je njihovoj ljubavi došao kraj.

"Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te", napisao je još neki dan zaljubljeni Filip. Iako se par medijski ne eksponira, ponekad je svaka riječ suvišna.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Instagram) Kalifornija požari (Foto: Instagram) Robin Thicke (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +3 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Celebrity Domovi svjetski slavnih zvijezda spaljeni do temelja: ''Molite se, shrvani smo''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Belmin Osmanbegović (Foto: Dnevnik.hr) Belmin Osmanbegović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Belmin Osmanbegović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity ''Dokazao sam da je ovo sto posto najtvrđa glava ne samo u Bosni već u cijelom svijetu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene