Novi početak?

Kraj ljubavi? Emotivna poruka Lane Jurčević na Instagramu pobudila sumnju da je pjevačica ponovno sama

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Foto: Instagram

33-godišnja pjevačica na Instagramu je objavila vrlo emotivan status koji je pobudio sumnje da je ponovno solo.

Pjevačica je otvorila dušu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević Mnoge kopka Lana Jurčević mjesecima taji ime kćerkice, a sad je usrećila obožavatelje: "Znam da vas zanima kako se zove…"

Domaća pjevačica Lana Jurčević svoje mnogobrojne obožavatelje na Instagramu redovito časti seksi fotografijama, no posljednju koju je objavila zasjenila je vrlo emotivna poruka koja ju je pratila.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Iako se utegnula u vrlo uske hlače na vezanje, svu pažnju ukrale su riječi koje su kod nekih obožavatelja pobudile sumnju da Lana više nema dečka.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

"Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga. Ako niste, bit ćete. U to ime, opet sam se sama ošišala. Slučajnost ili ne... tko zna", napisala je Lana.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Nova frizura dodatno je potaknula sumnje, jer često se kaže kako žene nakon prekida prvo promjene upravo to. Podsjetimo, Lana je posljednjih mjeseci u vezi s Filipom Kratofilom s kojim je nedavno bila i na pecanju, a fotografiju je također podijelila s obožavateljima. On je u međuvremenu zatvorio svoj profil.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Iako je objavom potaknula sumnju da se njezin ljubavni status iznenada promijenio, obožavatelji nisu propustili priliku da joj iskomentiraju neobične hlače koje su im bile smiješne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene