Lana Jurčević (Foto: Instagram)
Lana Jurčević (Foto: Instagram)

33-godišnja pjevačica na Instagramu je objavila vrlo emotivan status koji je pobudio sumnje da je ponovno solo.


Pjevačica je otvorila dušu na Instagramu.

Vezani članci Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Domaća pjevačica objavila vruću fotografiju s dečkom, a obožavatelji iskritizirali njegov izbor obuće Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Zaljubljena Lana Jurčević na ludoj proslavi rođendana nije skidala ruke s dečka Filipa

Domaća pjevačica Lana Jurčević svoje mnogobrojne obožavatelje na Instagramu redovito časti seksi fotografijama, no posljednju koju je objavila zasjenila je vrlo emotivna poruka koja ju je pratila.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Iako se utegnula u vrlo uske hlače na vezanje, svu pažnju ukrale su riječi koje su kod nekih obožavatelja pobudile sumnju da Lana više nema dečka.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

"Neke stvari čekaš cijeli život i nikad ti ne pokucaju na vrata. Neke ljude ne očekuješ u svom životu, ali predivno je kada se pojave. I ostanu. Neke snove sanjaš cijeli život i možda se dogode u trenutku kad si već pomalo na njih zaboravio... nevjerojatno je koliko se život mijenja i što ama baš nikad ne znamo što će nam se dogoditi sutra, ali moram reći... lijepo je nekako sve, osjećam da sam se malo usidrila, uskladila razum, srce i nagone, izbrusila intuiciju do ogrooomnih razina, iako mi je oduvijek bila najbolja prijateljica. Sretna sam. Možda bolje reći mirna, ali i dalje nenormalno znatiželjna. Nadam se da ste i vi barem nešto od toga. Ako niste, bit ćete. U to ime, opet sam se sama ošišala. Slučajnost ili ne... tko zna", napisala je Lana.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Nova frizura dodatno je potaknula sumnje, jer često se kaže kako žene nakon prekida prvo promjene upravo to. Podsjetimo, Lana je posljednjih mjeseci u vezi s Filipom Kratofilom s kojim je nedavno bila i na pecanju, a fotografiju je također podijelila s obožavateljima. On je u međuvremenu zatvorio svoj profil.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Iako je objavom potaknula sumnju da se njezin ljubavni status iznenada promijenio, obožavatelji nisu propustili priliku da joj iskomentiraju neobične hlače koje su im bile smiješne.