riješila puno stvari

Domaća pjevačica otkrila promjenu zbog koje se bolje osjeća, a onda priznala da je ipak posrnula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević je istaknula da godinu i pol dana nije jela meso i osjećala se 300 posto bolje, no korona ju je razdrmala i sad ga ponekad konzumira.

Lana Jurčević (35) otkrila je da je promijenila jednu stvar u svom životu zbog koje se osjeća puno bolje. 

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

"Što se tiče mesa, prestala sam ga jesti prije nekih godinu i pol. I zbog sebe i zbog životinja. Godinu dana nisam ga jela uopće i osjećala sam se 300 % bolje, iako sam cijeli život baš bila mesožder. Smanjila sam i mliječne proizvode. Riješila sam si puno nekih stvari s organizmom povezanih sa stresom, ali i odabirom hrane. I dalje mislim da komercijalno meso, kao i bilo koja industrija koju konzumiramo (kao i kozmetika) krcata je antibioticima, hormonima (i kemikalijama) i naravno da nismo zdravi. Korona me malo razmrdala i sad mi se 'zalomi' meso tu i tamo. Ali to je recimo samo 5 % moje prehrane. Nisam preponosna na sebe zbog toga, ali je to i dalje puno, puno bolje nego što sam radila 90 % svog života", napisala je pjevačica na Instagram storyju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAGIC 🎇🌠🌅 @miss_snicka & me Zelimo vam svimaaaa super nedjelju!! ❣️❣️ Imate vi neko ovakvo mjesto koje ne izgleda kao da je na Zemlji? :) Vise kao Alisa u zemlji cudesa 😇

A post shared by La Lana (@lalana) on

Lana, koja je studirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, podijelila je i fotografiju iz indeksa. Inače, Jurčević je nedavno pokrenula kampanju na Instagramu pod heštegom #stvarnaJA u kojoj je progovorila o nesavršenostima na svom tijelu. 

Pjevačicu je iznenadio uspjeh i podrška na društvenoj mreži. "Još mi nije jasno što se od jučer dogodilo... Osim takve ljepote i zahvalnosti što imam ovu poziciju i ovu mogućnost da na ovaj način pričam s vama i pomičemo kamenčić po kamenčić", istaknula je Lana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene