Radi se o Lani Jurčević čiji je izabranik tajnoviti Filip Kratofil.

Galerija


Poznata pjevačica posljednjih mjeseci ne skriva da je sretno zaljubljena.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević primijetila jedinu normalnu stvar u 2020. godini pa dobro nasmijala pratitelje Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević u drukčijem izdanju izvela hit svog idola, a progovorila je i o ljubavi: "Ispast će da nisam zaljubljena"

Radi se o Lani Jurčević čiji je izabranik tajnoviti Filip Kratofil. Pjevačica je dosad s njim objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama, no na niti jednoj se ne vidi njegovo lice.

Kako je atraktivna brineta sama otkrila, njezin dečko ne voli medijsku pažnju, a to joj odgovara. Tako Filip ima i zatvoren Instagram profil, no Lana ga je ipak tegirala u objavi prije nekoliko sati kad mu je posvetila status povodom Dana zaljubljenih.

"Valentinovo je... kad voliš sebe. I danas i ostalih 364 dana. Pa onda druge. Jer bez prvog ne možeš ovo drugo. Sretno Valentinovo... Volim te @xolor_ iako si me danas živcirao i nisi dao da te iživcira moja živčanost", napisala je pjevačica pored fotografije koja je izazvala opće oduševljenje njezinih obožavatelja, pogotovo muškog djela.

Naime, pjevačica je pozirala u vinil hlačama i prozirnom Moschino topiću u kojem su strateške dijelove prekrile ljepljive trake u obliku slova "X".

Kombinacija je još jednom istaknula Laninu besprijekornu liniju, a ispod fotografije zaredali su se samo komplimenti. 

Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

Domaća dama slomljena srca: "Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata."

Nakon ove fotografije jasno nam je zašto slavna glumica svog partnera skriva od očiju javnosti

Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru