Lana Gojak posjetila je u društvu prijateljica i kolegica otvorenje 41. Dana satire Fadila Hadžića u Kerempuhu. Nikad nije izgledala ljepše!


Otvorenje 41. Dana satire Fadila Hadžića u kazalištu Kerempuh privuklo je brojne poznate glumice i glumce. Među njima tako su se našla imena kao što su Nataša Janjić, Iva Mihalić, Ana Maras Harmander, no posebno nam je "za oko zapela" glumica Lana Gojak. Ne pojavljuje se glumica često na javnim događanjima, tek kad joj je nešto zaista važno i zanimljivo.

Vezani članci Slavko Sobin Poznata splitska lica dirljivim riječima čestitali dan svom gradu: "Dok te truju sile zla, znaj da čuvat ću te ja" Ivana Plechinger, Jan Kovačić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Ivana Plechinger u izlasku sa sinom koji se još oporavlja od tragedije

Iznimno talentirana Puljanka izgledala je zaista sjajno na otvorenju. U jednostavnoj crnoj haljini i koraljnim štiklama, Lana je zablistala. Čini se kako je u protekle tri godine ponešto smršavjela te pustila kosu. Uz jednostavan make-up i decentnu odjevnu kombinaciju, Gojak je 'ubola u sridu'.