Lady Gaga se u posljednje vrijeme često druži s Jeremyjem Rennerom.

Galerija


Američka pjevačica i glumica Lady Gaga je sama, nakon što je raskinula zaruke s Christianom Carinom prije mjesec dana.

Vezani članci Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Neizbježna propast slavnog para: Snimanje filma udaljilo ga je od jedne, a privuklo drugoj poznatoj ženi? Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

Unatoč tome što su je povezivali s glumcem Bradlyjem Cooperom s kojim je snimila film "Zvijezda je rođena" i izvela nastup za pamćenje na dodjeli Oscara, čini se kako Gaga ljubi jednog sasvim drugog glumca.

Prema pisanju Us Weeklyja, Oscarom nagrađena pjevačica u posljednje vrijeme se dosta druži s Jeremyjem Rennerom ali i njegovom šestogodišnjom kćeri Avom.

Neimenovani izvor blizak pjevačici je izjavio kako ne može potvrditi sa sigurnošću da su već u ljubavnoj vezi ali definitivno može da su vrlo bliski prijatelji. Navodno ih povezuje i velika ljubav i interes prema glazbi.

Lady Gaga je nedavno na društvenim mrežama demantirala vijest o trudnoći ali i romansi s Bradlyjem Cooper izjavivši kako je cijela priča bila dobro osmišljeni marketinški trik. 

Pokazala i više nego je htjela: Mlada manekenka malo toga ostavila mašti u kostimu koji ne pristaje svima