Lady Gaga prošetala je samo u majici i gaćicama.

Galerija


Lady Gaga oduvijek je plijenila pažnju svojim odjevnim kombinacijama, ali uglavnom onim scenskim, u kojima je nastupala, no posljednjih se dana nalazi u središtu pozornosti zbog onih koje bira za opuštene šetnje s dečkom Michaleom Polanskym.

34-godišnja zvijezda nije se skidala iz uskih tajica i grudnjaka u kojima je šetala i izlazila na večere, te puna samopouzdanja pokazivala nekoliko kilograma viška koje je prikupila u karanteni. Sada je konačno odlučila promijeniti odjevne kombinacije i onom najnovijom uspjela ponovno sve šokirati.

Naime, Gaga je po svoju omiljenu ledenu kavu odlučila prošetati samo u ružičastoj majici dugih rukava, ispod koje su se samo nazirali crni obrisi donjeg rublja pa možemo reći da ispod nje gotovo nije nosila ništa.

Ranije su ju često kritizirali zbog oskudnih odjevnih kombinacija koje su previše otkrivale, no čini se kako ju takvi komentari uopće ne diraju. A ne diraju niti njezina novog dečka, poduzetnika i informatičkog genija Michaela s kojim je u javnosti prvi put viđena u veljači ove godine i od tada se ne odvaja od njega.

Djevojka prerano preminulog redatelja posvetila mu dirljive riječi koje tjeraju suze na oči: "Ka njemu idem, zauvijek"