sretna u ljubavi

Što skriva prevelikom majicom? Pjevačica prošetala u ležernom izdanju, mnogi uvjereni da je trudna

Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Galerija

Lady Gaga i Michael Polansky vezu su objavili u veljači ove godine, a zbog njezinih odjevnik kombinacija posljenjih dana sve su glasnija šuškanja da je pjevačica trudna.

Američka zvijezda Lady Gaga u veljači ove godine je objavila da je u vezi s Michaelom Polanskym, a par su paparazzi uhvatili u šetnji Malibuom ovoga vikenda.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

34-godišnja pjevačica na sebi je imala sivu majicu par brojeva veću, a brojni obožavatelji odmah su počeli nagađati kako Gaga skriva trudnički trbuščić. Lice je prekrila zaštitnom maskom te je 42-godišnjeg dečka držala za ruku. Dok se mnogi prepiru je li pjevačica samo dobila par kila više ili je zaista trudna, ona o svemu tome mudro šuti.

Lady Gaga ne mari za to što će javnost misliti o njezinom izgledu, a posljednjih nekoliko tjedana Los Angelesom je šetala u tajicama i kratkim majicama te je prštila od samopoudanja. Otkako se pojavila na svjetskoj glazbenoj sceni, Lady Gaga iznenađuje svojim odjevnim kominacijama kojima uvijek izaziva čuđenje, a izgleda kako joj upravo to i jest cilj te se ne da smesti, već samo uživa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) +3 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele uskočila u haljinu koju je nosila prije četiri godine pa još jednom pokazala koliko je zaista smršavjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene