Kylie Jenner slučajno objavila da je trudna drugi put.

Galerija


Nakon što je šokirala svijet pojavljivanjem u javnosti bez trunke šminke na licu i u sportskom izdanju, najmlađa milijarderka na svijetu 21-godišnja Kylie Jenner potaknula je glasine kako čeka svoje drugo dijete.

Vezani članci Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

Naime, u Instagram priči objavljenoj na društvenoj mreži povodom 35. rođendana njezine sestre Khloe Kardashian, u pozadini se čuje glas koji podsjeća na onaj od Kylie koja govori "trudna sam". 

Podsjećamo, lijepa brineta majka je 17-mjesečne kćerkice Stormi koju je dobila s 28-godišnjim reperom Travisom Scottom, a nekoliko je puta otvoreno priznala kako ima veliku želju za proširenjem njihove male obitelji.

Stormi je na svijet stigla u najvećoj tajnosti, a sretnu vijest par je objavio na Super Bowlu u 11-minutnom videu snimljenom kod kuće.

"Trudnoću nisam željela podijeliti s ostatkom svijeta. Poznajem samu sebe i trebala sam se pripremiti za ovu ulogu života u što pozitivnijem okruženju, bez stresa i na zdrav način", izjavila je bila Kylie.

Oca svog djeteta upoznala je festivalu Coachella 2017. godine, samo deset mjeseci prije nego je rodila. U prosincu prošle godine Travis je otkrio kako su začeli Stormi samo nakon tri tjedna izlaženja.

"Osjetili smo da je ovo nešto posebno", objasnio je Travis i priznao kako planira vatrenu prosidbu za pamćenje obzirom na to da par još uvijek nije razmijenio bračne zavjete.

Sandra Perković nikad bujnijim dekolteom ostavila fanove bez teksta: "Sve ljepša i ljepša"