Kylie Jenner snimljena je u neprepoznatljivu izdanju, bez trunke šminke na licu u tajicama i širokoj majici.

Galerija


Najmlađa milijarderka na svijetu i kraljica Instagrama, 21-godišnja Kylie Jenner pojavila se u javnosti u dosad rijetko viđenom izdanju i ostavila obožavatelje bez teksta.

Vezani članci Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje Jennifer Lopez Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan

Kylie smo inače navikli viđati u dotjeranim izdanjima, s besprijekornom šminkom na licu i u skupim dizajnerskim krpicama, pa je pomalo začuđujuće da je odlučila iz kuće izaći u totalno drukčijem izdanju. Drugim riječima, čistog lica bez trunke šminke, s dioptrijskim naočalama, kosom skupljenom u rep i sportskoj odjeći, koja je uključivala široku majicu i crne obične tajice. Jedino dizajnersko na njoj bile su tenisice koje je dizajnirao njezin šogor Kanye West.

Kylie se ovako, "bez dodatnih filtera" otputila na dogovoreni termin kod zubara u kalifornijskom Calabasasu, prenose strani mediji.

U međuvremenu Kylie je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj izgleda kao potpuno druga osoba i podijelila je sa svojih 138 milijuna obožavatelja. Pogled je sakrila iza velikih tamnih naočala, a seksi odjevna kombinacija uključivala je grudnjak ispod crvenog sakoa i kožne hlače. Naravno, šminka na licu također je bila kompletna. Jednim pogledom na fotografije mogli bismo zaključiti kako se radi o dvije različite osobe, što, naravno, nije tako. 

Podsjećamo, Kylie se tijekom godina bila podvrgnula nekoliko estetskih operacija, a među omiljenima joj je punjenje usana filerima. Tom se zahvatu prvi put podvrgnula sa samo 16 godina, nakon što joj je dečko kojeg je poljubila rekao da se iznenađujuće dobro ljubi s tako malim usnama.

Fanovima je ugradnju filera priznala tek 2015. godine, i to nakon što je izgradila svoje kozmetičko carstvo i brend "Kylie Cosmetics" zahvaljujući kojem je dobila titulu najmlađe milijarderke na svijetu i jedne od najbogatijih osoba u SAD-u.

Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom