Fanovi u nevjerici!

Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje

Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner snimljena je u neprepoznatljivu izdanju, bez trunke šminke na licu u tajicama i širokoj majici.

Najmlađa milijarderka na svijetu i kraljica Instagrama, 21-godišnja Kylie Jenner pojavila se u javnosti u dosad rijetko viđenom izdanju i ostavila obožavatelje bez teksta.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Kylie smo inače navikli viđati u dotjeranim izdanjima, s besprijekornom šminkom na licu i u skupim dizajnerskim krpicama, pa je pomalo začuđujuće da je odlučila iz kuće izaći u totalno drukčijem izdanju. Drugim riječima, čistog lica bez trunke šminke, s dioptrijskim naočalama, kosom skupljenom u rep i sportskoj odjeći, koja je uključivala široku majicu i crne obične tajice. Jedino dizajnersko na njoj bile su tenisice koje je dizajnirao njezin šogor Kanye West.

Kylie se ovako, "bez dodatnih filtera" otputila na dogovoreni termin kod zubara u kalifornijskom Calabasasu, prenose strani mediji.

U međuvremenu Kylie je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj izgleda kao potpuno druga osoba i podijelila je sa svojih 138 milijuna obožavatelja. Pogled je sakrila iza velikih tamnih naočala, a seksi odjevna kombinacija uključivala je grudnjak ispod crvenog sakoa i kožne hlače. Naravno, šminka na licu također je bila kompletna. Jednim pogledom na fotografije mogli bismo zaključiti kako se radi o dvije različite osobe, što, naravno, nije tako. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Podsjećamo, Kylie se tijekom godina bila podvrgnula nekoliko estetskih operacija, a među omiljenima joj je punjenje usana filerima. Tom se zahvatu prvi put podvrgnula sa samo 16 godina, nakon što joj je dečko kojeg je poljubila rekao da se iznenađujuće dobro ljubi s tako malim usnama.

Fanovima je ugradnju filera priznala tek 2015. godine, i to nakon što je izgradila svoje kozmetičko carstvo i brend "Kylie Cosmetics" zahvaljujući kojem je dobila titulu najmlađe milijarderke na svijetu i jedne od najbogatijih osoba u SAD-u.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene