Pripijeno i bujno

Uhvaćena u izlasku s misterioznim muškarcem, no svi su gledali samo u jednu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner snimljena je u društvu misterioznog muškarca s kojim se otputila u noćni klub koji je svoja vrata otvorio samo za njih.

Kylie Jenner nedavno se našla usred skandala zbog prevare i muljanja oko prijave poreza i nakon što se ispostavilo da nije najmlađa milijarderka na svijetu, nakon što joj je Forbes dvije godine za redom dodijelio tu titulu.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Iako su kružile glasine kako joj je zbog skandala narušen njezin odnos s majkom Kris i kako je situacija u obitelji Kardashian-Jenner napeta, čini se da je 22-godišnja Kylie već sve zaboravila i odlučila se uputiti u noćni izlazak i to u društvu misterioznog muškarca.

Dvojac je snimaljen ispred noćnog kluba Bootsy Bellows koji je do prije njihova dolaska bio zatvoren, no samo zbog njih je otvorio svoja vrata. Svaki Kylien izlazak u javnosti plijeni pažnju pa iznimka nije bio niti ovaj, za koji je odlučila odijenuti uske crne hlače i kratku kožnu jaknu, pa se njezina bujna pozadina našla u prvom planu. Nakon što su se zabavili, reality zvijezda i misteriozni muškarac zajedno su napustili noćni klub i otputili se automobilom u nepoznatom smjeru.

Njezino je bogatstvo bilo procijenjeno na više od milijardu dolara, no ispostavilo se da je šefica make-up carstva Kylie Cosmetics teška "samo" 900 milijuna dolara. No možemo reći da unatoč tome što joj je titula oduzeta svakako živi kao milijarderka, a to se da naslutiti po njezinom načinu života, kojeg često objavljuje na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Samo prošle godine Kylie je potrošila preko 130 milijuna dolara, a novac je uložila u nekretnine te privatni avion. Prije nego što je započela pandemija koronavirusa, slavna bogatašica priuštila si je zrakoplov vrijedan između 50 i 70 milijuna dolara, piše Daily Mail. Pet milijuna dolara godišnje joj je potrebno samo kako bi avion održavala.

Najviše je potrošila u travnju ove godine kada je kupila vilu vrijednu 36,5 milijuna dolara u luksuznom kvartu Holmby Hills, a kupila je i parcelu pored vile vrijednu 15 milijuna dolara. Nabavila si je i zemljište blizu Palm Springsa za 3,25 milijuna dolara, gdje namjerava izgraditi ekskluzivni klub.

Osim što je velikodušna prema sebi, Kylie redovito sudjeluje u humanitarnim akcijama pa je nedavno donirala milijune dolara udrugama koje se bore protiv koronavirusa.

S druge strane, njezine slavne sestre zabrinute su zbog toga koliko Kylie troši. Izvor blizak klanu Kardashian-Jenner ističe kako su njezine starije sestre zabrinute jer Kylie ne razumije koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene