Kylie Jenner potpuno je transformirala izgled plastičnim operacijama.

Galerija


Susjedna Italija poslužila je kao idealna destinacija za proslavu njezina tek 22. rođendana.

Vezani članci Propala operacija grudi - 11 Optužuju splitskog kirurga za propale estetske zahvate: "Bilo je kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj" Khloe Kardashian - 5 Milijunašica se pohvalila novom vještinom, inače drugima plaća da to rade za nju

No slavljenica Kylie Jenner već je najmlađa milijarderka na svijetu, majka dvogodišnje kćerkice Stormi te reality zvijezda koja je u potpunosti transformirala izgled plastičnim operacijama.

Iako na društvenim mrežama baš uvijek izgleda savršeno, paparazzo fotografije često pokažu pravu istinu.

Upravo je to ono što se dogodilo u mondenom ljetovalištu Portofino, u koje je Kylie stigla s obitelji, nekolicinom bliskih prijatelja te partnerom i ocem svog djeteta, reperom Travisom Scottom.

Dok je uživala na 250 milijuna vrijednoj jahti te u šopingu s dragim, blicevi fotoaparata mladu su bogatašicu snimili iz raznih nelaskavih kutova pod kojima su itekako došle na vidjelo brojne operacije koje je imala, iako ih nikada nije priznala.

Preciznije, na nekim fotografijama Kylie izgleda puno starije nego što jest, pa su mnogi komentirali kako već u ranima 20-ima izgleda poput svoje 63-godišnje majke Kris Jenner.

U to se uvjerite sami na fotografijama u našoj galeriji.

27 godina stariji princ izvukao ju je iz zatvora kad je imala 16, a onda se u nju i zaljubio