Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmlađa sestra obitelji Kardashian, Kylie Jenner je trudna, a otac je repper Travis Scott.


Dva izvora bliska obitelji Kardashian objavila su kako je 20-godišnja Kylie Jenner trudna, a američki mediji pišu kako je otac rapper Travis Scott s kojim je u vezi od travnja ove godine.

Vezani članci Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Nakon prve zajedničke večeri krenula je s njim na turneju, a za mjesec dana bila je trudna Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno

Kao teta ima već dosta iskustva s djecom - njena sestra Kim ima dvoje djece, sestra Kourtney troje te brat Rob jednu kći, a često je provodila vrijeme i sa sinom repera Tyge dok je par bio u vezi. Par je, naime, bio u vezi nekoliko godina. U siječnju 2016. prilikom emitiranja epizode reality showa "Keeping up with the Kardashians" Tyga je tražio savjet njezinog oca pitajući koja je prikladna dob za imati djecu, a on ga je savjetovao da su tridesete dobra dob.

"Osjećam da je to kasno", izjavila je tada Kylie Jenner i dodala: "Svaka psihologinja mi je rekla da ću imati samo dvoje djece."

Kyle Jenner trenutno glumi u vlastitom reality showu, "Life of Kylie". Novosti o trudnoći brzo su se proširile internetom. Neki smatraju kako je vrijeme za trudnoću idealno budući da se ovaj vikend obilježava 10. obljetnica obiteljskog reality showa, piše CNN