Za Kylie Jenner od prvog se dana zna da je izgled "brusila" i kod plastičnog kirurga.

Galerija


Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner trenutno se s prijateljicama odmara na egzotičnom otočju Turks i Caicos.

Vezani članci Jessica Aidi Sunčanje i presvlačenje: Atraktivna djevojka poznatog nogometaša priredila show s prijateljicama na plaži Rita Ora Pjevačica pokazala zategnuti trbuh na Instagramu, no paparazzi su ju ulovili sa zaobljenijim

Upravo je ona bila ta koja je djevojke počastila luksuznim putovanjem, a pogađate, njihove društvene profile preplavile su golišave fotografije koje izazivaju itekakvu pažnju javnosti.

Ipak, Kylie je s više od 140 milijuna obožavatelja samo na Instagramu najpopularnija članica ove ženske skupine, pa ne čudi kako su njezine fotografije i najpopularnije. Posebnu pažnju privukla je ona na kojoj pozira potpuno gola, samo s velikim slamnatim šeširom na glavi, a onda su krenule brojne optužbe javnosti zbog fotošopiranja bajkovitih fotografija.

Iako nije tajna kako se cijela reality obitelj Kardashian-Jenner obožava uljepšavati u raznim aplikacijama, kao i ostale slavne dame, nekako se uvijek nađu oni koji jednostavno moraju stalno iz početka ukazivati kako je netko slavan koristio fotošop.

Posebno su se na "piku" našle dvije Kylieine fotografije s bliskom prijateljicom Anastasijom Karanikolaou na kojoj obje poziraju u plavim haljinama. "Sljedeći put kad budeš fotošopirala fotografije, pobrini se da ne sjediš nigdje blizu jastuka s prugama", poručili su joj obožavatelji koji su uočili neobične krivulje na jastucima koji su se nalazili na sofi na kojoj sjede djevojke.

Na drugoj cure poziraju ispred luksuzne vile u kojoj su odsjele, a njihove obline izgledaju identično. Naime, i 22-godišnja Anastasia navodno je obline "postigla" kod estetskog kirurga, iako niti približno kao Kylie koja je u potpunosti transformirala lice i izgled pod nožem.

"Promoviraš nerealni izgled tijela koje si stvorila odlazeći pod nož", "Je li teretana novi naziv za odlazak u bolnicu?", "Djevojke, ne trebate ići u teretanu, jer ova su tijela kupljena i plaćena", "Nekad je bila tanka poput olovke, a sada promovira obline. Voljela bih da sam i ja tako bogata", poručio joj je dio javnosti u komentarima ispod fotografija koje je objavila sa ženskog putovanja.

"Previše je plastike ovdje, spasite planetu", još je jedan u nizu ružnih komentara upućenih na račun najmlađe milijarderke koju se optužuje i kako je loš uzor djevojkama i ženama diljem svijeta, unatoč činjenici da joj se dive milijuni istih.

Zanimljivo, 21-godišnja bogatašica dosad je priznala samo stavljanje filera u usne zbog kojih je dugo vukla komplekse, no nije htjela priznati niti jednu drugu operaciju, što je doista smiješno. O odlascima estetskom kirurgu šuti i njezina plavokosa ptijateljica, no ona nije ni u pola toliko zanimljiva javnosti kao Kylie.

Djevojčica čiji je slavni tata poginuo u stravičnoj nesreći danas gradi karijeru modela