Kylie Jenner još iz djetinjstva ima blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou.

Galerija


Najmlađa milijarderka na svijetu nedavno je izgubila najbolju prijateljicu.

Vezani članci Tyler Cameron i Stassie (Foto: Instagram) Slomio je srce jednoj od najpoznatijih manekenki pa prešao na umjetnu prijateljicu milijarderke? Kylie Jenner (Foto: Instagram) Nakon objavljivanja kontroverzne fotografije, bogatašicu punu plastike optužili za loše fotošopiranje

Radi se o 21-godišnjoj reality zvijezdi i vlasnici beauty carstva Kylie Jenner, koja je prije nekoliko mjeseci ostala bez najbolje prijateljice Jordyn Woods nakon skandala u kojem je Jordyn navodno imala aferu s NBA košarkašem Tristanom Thompsonom. On je, naime, u to vrijeme još bio u službenoj vezi s njezinom polusestrom Khloe Kardashian, s kojom ima i kćer True.

Iako velik dio javnosti misli kako je skandal izmišljen zbog nove sezone reality showa "Keeping Up With The Kardashians", činjenica je kako Kylie i Jordyn od tada nisu viđene zajedno, pa ili se dobro skrivaju ili su doista zahladile odnose.

Ipak, Kylie još iz djetinjstva ima i blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou, s kojom je posljednjih dana slavila 22. rođendan, a cure su uživale u kupanju, sunčanju te naslikavanju za Instagram, jer ipak obje itekako dobro zarađuju od toga.

Naime, plavokosa Anastasia je Instagram model.

Djevojke su se pohvalile bikinijima u kojima su pokazale, nažalost, plastična tijela, a koliko su se "usavršile" kod plastičnih kirurga, dokazuju njihove fotografije iz prošlosti.

Djevojke se druže od 2014. godine, a otada su se povećali brojni dijelovi njihovih tijela, od usana do stražnjica.

U našoj se galeriji uvjerite koliko. 

Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli