21-godišnja Kylie prvo dijete rodila je u veljači 2018. godine, kćerkicu Stormi Webster.

Galerija


2018. po svemu je bila njezina godina.

Vezani članci Kylie Jenner - 3 Milijunašica na neobičan način odgaja dvogodišnju kćer: Već ju šalje u školu i to sa skupocjenim dodatkom Kylie Jenner (Foto: Getty Images) U golišavom intervjuu s ocem svog djeteta, saznali smo da je Kylie zatrudnjela svega šest tjedana nakon prvog spoja

Iako je rođena privilegirana, okružena bogatstvom i poznatim roditeljima te sestrama, najmlađa pripadnica Kardashian-Jenner klana, 21-godišnja Kylie, pronašla je nekoliko načina kako da dodatno podeblja svoj bankovni račun.

Prvo se cijela izoperirala te u potpunosti promijenila izgled, a onda je sakupila više od 123 milijuna sljedbenika na Instagramu, pokrenula milijunsko beauty carstvo i vlastiti reality show te odjednom postala najpopularnija sestra. A onda se na vrhuncu popularnosti u potpunosti povukla iz medija te s društvenih mreža od kojih itekako dobro živi, a razlog je bila trudnoća koju je uspješno skrivala svih 9 mjeseci.

Kylie je u srpnju prošle godine za slavni časopis GQ ispričala kako je oca djeteta, repera Travisa Scotta prvi put upoznala na slavnoj Coachelli 2017. godine, svega nekoliko dana nakon što je prekinula višegodišnju vezu s reperom Tygom koju je započela dok je još bila maloljetna. 40 tjedana kasnije, rođeno je njihovo prvo dijete, kćerkica Stormi Webster.

"Coachella je bila jedna od stanica na njegovoj turneji. Nakon koncerta me pitao što ćemo s tom činjenicom, jer smo se svidjeli jedno drugome. Tada sam mu rekla da je očito da idem s njim dalje i otišla sam. S njim sam provela čitavu turneju", započela je intervju Kylie. Zanimljivo, Travisov koncert na Coachelli iz publike je pratio i njezin bivši dečko Tyga s kojim je često prekidala, no nakon što je upoznala Travisa, više nije bilo šanse za pomirenje. Priznala je i kako su tek na početku veze, iako već imaju dijete te još uvijek uče kako se slagati.

Rođenje kćerkice potvrdila je sama na Instagramu početkom veljače, a obožavateljima je objasnila kako je to bilo nešto što nije htjela prolaziti pred mnogobrojnim kamerama. Iako mnogi od početka ne vjeruju u njezinu vezu s Travisom kojeg optužuju da ju samo iskorištava radi slave, on je već nekoliko puta najavio kako planira spektakularno zaprositi majku svog djeteta, a ona je nedavno prijateljima otkrila kako planiraju još jedno dijete u 2019. godini.

Razlog je njezina povezanost sa sestrom Kendall i prelijepo zajedničko djetinjstvo te bi voljela da Stormi dobije sestricu kako bi također to proživjela. 2019. godine u obitelj će stići još jedna prinova, i to ona Kim Kardashian i Kanyea Westa kojima će ovo biti četvrto dijete te drugo koje je rodila surogat majka.

Navodno je Kylie još jedno dijete prioritet za 2019. godinu, pa se čini kako će i ove godine u reality obitelji biti veselo, a samo u 2018. godini ona se proširila za čak tri člana. 

Je li ova fotografija dokaz da najljepša žena svijeta nikad nije bila kod plastičnog kirurga?

Žene o kojima se pričalo u 2018.: Jedna je prisiljena šutjeti na uvrede, drugoj zamjeraju brak s pjevačem

Velika beauty promjena učinila holivudsku glumicu neprepoznatljivom