Kim Kardashian i Kanye West ponovno će postati roditelji.

Galerija


Kim Kardashian i Kanye West odlučili su proširiti obitelj i postati roditelji četvrtog djeteta.

Vezani članci Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo" Kim Kardashian - 2 Konačno joj i službeno dodijelili laskavu titulu zbog koje je njezin suprug imao ljutite ispade

Prema pisanju US Weeklyja38-godišnja Kim i 41-godišnji Kanye postat će roditelja sina kojeg će na svijet donijeti ista surogat-majka koja im je nosila i kćer Chicago, rođenu 15. siječnja prošle godine. Dječak bi trebao rođen u svibnju ove godine.

Kim je nedavno u svom reality showu progovorila o obiteljskim planovima širenja obitelji, a priznala je i kako bi voljela imati četvero djece.

"Mislim da bi mi više od toga bilo previše", izjavila je prošle godine Kim za E!News. 

Kim i Kanye osim kćerkice Chicago zajedno imaju i petogodišnju North i trogodišnjeg Sainta. North i Sainta rodila je sama, a surogat-majku odlučili su angažirati zbog komplikacija koje je imala tijekom prve dvije trudnoće. 

"Toliko sam zahvalna modernoj tehnologiji i što je sve ovo moguće. Iako nije za svakoga, ovo iskustvo mi je jedno od najboljih koje sam imala. Naša surogat majka nam je dala najbolji mogući dar koji postoji' napisala je tijekom trudnoće s trećim djetetom", izjavila je Kim nakon Chicagina rođenja prošle godine. 

Zaručila se kći jedne od najbogatijih Hrvatica: Izrekla "da" samo tri mjeseca nakon burnog razvoda

Svi ju žele u svojim reklamama: Zahvaljujući raskošnim oblinama ona je postala internetska senzacija

Karizmatični glumac i njegova 31 godinu mlađa supruga potvrdili da čekaju prvo dijete: "Najsretnija nova godina"