opet iznenadili sve!

Prvu trudnoću su uspjeli skriti sve do rođenja kćerkice, sada je procurila vijest da su se pomirili i očekuju drugo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner i Travis Scott su se zaljubili u travnju 2017., a samo dva mjeseca kasnije je ona zatrudnjela i uspješno su skrivali vijest o djetetu dok reality zvijezda nije rodila.

Kylie Jenner (24) i Travis Scott (30) očekuju drugo zajedničko dijete, piše Page Six koji je to saznao od izvora bliskih paru. 

Pogledaj i ovo showbuzz svi su to čekali Kylie Jenner danima je tajila da je rodila drugo dijete, a sada je napokon otkrila i neobično ime svog sinčića

U lipnju je procurila vijest da su se reality zvijezda i reper pomirili, a mnogi tvrde da je razlog upravo prinova. Kylie i Travis od ranije imaju kćer Stormi koju su dobili u veljači 2018. i milijunašica je objavila na Instagramu da je rodila. 

To je iznenadilo njezine brojne obožavatelje jer je Jenner uspješno devet mjeseci skrivala trudnoću. Inače, Kylie i Travis su se počeli viđati u travnju 2017. nakon što su se zbližili na glazbenom festivalu Coachelli. 

Oko dva mjeseca kasnije je reality zvijezda saznala da je trudna što su odlučili sakriti od javnosti i to im je pošlo od ruke. No njihova ljubav nije drugo trajala i prekinuli su, no ostali su u odličnim odnosima zbog svoje kćerkice Stormi. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene