Ne nalikuje na sebe!

Kristina Mandarina pokazala kako izgleda ovih dana, razlika od njezinih prvih fotki koje svi pamte itekako se vidi!

Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 4 Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 6 Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 19 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 17 +1 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 15 Galerija

Kristina Penava objavila je novu fotografiju na Instagramu, na kojoj nimalo ne nalikuje na sebe od prije nekoliko godina.

Kristina Penava u domaćoj se javnosti prije nekoliko godina proslavila kao Kristina Mandarina prodajući agrume na štandu pokraj ceste, no od tih se dana itekako promijenila.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

U to se možemo uvjeriti i na jednoj od posljednjih fotografija koje je 23-godišnja Kristina objavila na svojem profilu na Instagramu, gdje je trenutačno prati 107 tisuća obožavatelja.

Na njoj pozira u jednom restoranu ozbiljnog izraza lica, odjevena u zelenu haljinu kojom je bujni dekolte istaknula u prvi plan, a čini se kako ispod nje nije nosila ni grudnjak. Do izražaja je došlo i njezino lice jer na prvi je pogled jasno kako se odlučila za nekoliko korekcija. 

Kristina se ljetos nakratko vratila svojem poslu prodavačice, i to lubenica, dinji i rajčica. Tada je obožavatelje počastila fotografijom u topiću i vrućim hlačicama.

A ove se godine na društvenim mrežama bila i požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same estetske zahvate. O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu, kada je podijelila fotografije ožiljaka kraj svojih očiju.

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na priči na Instagramu uz svoju fotografiju.

Inače, prošle godine je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere pokraj obrva te je izjavila kako je sama sebi privlačna i objasnila svima što je sve od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada Kristina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene