Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, prošle godine je u showu "Farma More i Maslina" otvoreno progovorila o svojim zahvatima, a jedan od njih je onaj za mačkaste oči koji je, kako se vidi na njenim fotografijama, pošao po zlu.

Galerija


22-godišnja Kristina Penava požalila se svojim pratiteljima na neočekivane posljedice jedne od svojih operacija koje itekako utječu na njezin izgled. 

Vezani članci Kristina Penava Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea Kristina Penava Mandarina Kristinu Mandarinu više nećemo gledati na ''Farmi''! Plakala je jer se nije uspjela uklopiti, ali ničega joj nije žao...

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na Instagram storyju uz svoju fotografiju. 

Inače, najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj, koja je zbog toga dobila nadimak Kristina Mandarina, prošle godine je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere kod obrva te je tada rekla da je sama sebi privlačna i objasnila je što je od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je.

Kristina je bila na estetskom zahvatu jer želi mačkaste oči. Sredinom listopada pokazala je kako izgleda bez šminke i tada su se isticali flasteri na njezinim obrvama.

Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

"Bez šminke, bez filtera, bez fotošopa", napisala je Kristina uz svoju fotografiju na Instagram storyju.

Bivša natjecateljica, koja je poznata kao Kristina Mandarina zbog prodaje agruma na štandu u Zagrebu, tako je pokazala da nema problema sa svojim izgledom te da se ne srami zbog zahvata koje je imala.

Proslavio se još kao klinac i zaradio milijune, a danas je daleko od slatkog dječaka koji je osvojio baš cijeli svijet

Nakon šala na račun imena njenog sina Maja Šuput objasnila što znači: "Ono što je svima promaknulo.."