Kristina, Dora i Maja u novoj epizodi showa "Farma More i Maslina" okušale su se u gaženju grožđa.

Galerija


Mentor Jure i sin Andrija u cik zore došli su po farmere kako bi ih odveli u vinograd na branje grožđa. Nakon što su se svi izredali, Jure je odlučio na farmi ostaviti Kristinu i Josipa te im zadao zadatak da naprave obilan doručak.

Vezani članci Prince Wale Soniyiki Prince o opasnoj situaciji na Farmi zbog koje je intervenirala hitna: ''Užasan je osjećaj bio, grlo mi se počelo sušiti...'' Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina objavila fotografiju zbog koje se svi pitaju je li se zaručila, dečka još nije pokazala

''Sigurno bih se bolje snašla u berbi nego u kuhinji, tako da mi je ovo baš šok", komentirala je Kristina Mandarina koju je mentorova odluka poprilično iznenadila.

Gazdarica Maja rekla je kako joj je Jure poremetio planove koje je postavila, a izrazila je i zabrinutost: ''Gospe moja, ako nas dočeka voda sa šećerom, bit će dobro!''

Nakon uspješne berbe farmeri su se vratili na farmu te je slijedila priprema vina. Andrija ih je okupio u podrumu i uputio u cijeli proces. Iako na farmi posjeduju modernu opremu za pripremanje vina, farmerice su se okušale i u starinskom načinu gaženju grožđa.

Prvo su zagazile Kristina i Dora, a potom se okušala i Maja, koja je farmerima priuštila i plesnu točku. ''Ono kad sam ušla u onaj sić, a sve ono kao neću. Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!'' oduševljena je bila Maja.

Inače, Kristina se napokon malo razveselila u društvu drugih natjecatelja nakon što je prošli tjedan imala teške trenutke i zaplakala.

"Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se skrenuti misli s toga", rekla je najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj. 

Kako je farmerima bilo u branju grožđa i tijekom pravljenja vina, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji!

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!