Kristijan Mihalić i 7 godina mlađi Kristijan Skočić poznatiji su kao karlovački plesni duo KIKI & KIKI.

Galerija


Kristijan Mihalić i 7 godina mlađi Kristijan Skočić poznatiji su pod umjetničkim imenom KIKI & KIKI.

Vezani članci Davor Bilman (Foto:Supertalent) Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

Duo se upoznao u plesnom klubu u Karlovcu, a zanimljivo, već su bili u Supertalentu 2010. godine te su dogurali do finala. Na kraju su završili na petom mjestu.

Kristijan i Kristijan plesali su break dance, a s vremenom su od plesnih partnera postali i dobri prijatelji. No do 2019. godine i ovog nastupa usavršili su i svoje plesno umijeće.

"Nikad ništa tragičnije od nastupa i koreografije nisam vidjela. Ja sam mislila dok nisi počeo plesati da ću stisnuti crveni gumb i izać iz studija. Halid Bešlić, skidanje, mislila sam da ti nije dobro. A onda si počeo plesati, ti plešeš nenormalno dobro. A onda je došao i Kiki dva koji pleše fenomenalno. Držite se plesanja", rekla im je Maja Šuput.

Njezini kolege složili su se da je to bio jedan od najboljih break dance nastupa ikad u hrvatskoj inačici Supertalenta, ako ne i najbolji, pa ćemo duo na ovoj pozornici gledati ponovno.

U vrijeme "Supertalenta" 2010. godine u žiriju su sjedili Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić. 

Tada su nastupali u majicama "I love Nina", a cijeli nastup bio je upucavanje poznatoj pjevačici kao jedinoj ženu u žiriju. Dečki su na scenu izašli kao djedovi, a kako je točka odmicala, tako su se pomlađivali.

Publiku i žiri nasmijali su do suza, a na kraju su štapovima napravili srce. Nina Badrić je ostala bez riječi, a Enis je zatim priznao kako i on voli Ninu, iako je njezin tadašnji suprug Bernard Krasnić bio u publici.

Saznali smo i kako će Mihalić uskoro postati otac, a vjerujemo da će djetetu prenijeti ljubav prema plesu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Smijali su joj se, ali ona ne odustaje: Prisjetili smo se viralnog čuda ove Osječanke, jeste li ga već čuli?