Kris Jenner tvrdi kako joj Bruce nikada nije objasnio ništa u vezi promjene spola.


Nakon 22. godine zajedničkog života, Kirs i Bruce, sada znan kao Caitlyn, razišli su se u relativno normalnim okolnostima. Ipak nakon što je Bruce cijelom svijetu dao na znanje kako je postao žena, neke stvari iz njihovog braka izlaze na vidjelo.

Transformacija iz muškarca u ženu koštala je 4 milijuna dolara

Vezani članci Kris Jenner i Scott Disick - 1 Varao njenu kćer godinama i izluđivao ju tulumarenjem, a ona ga nahvalila za njegovo ponašanje Slika nije dostupna Promjena spola razlog razvoda? Bruce bio zapostavljen i nesretan

Kris tvrdi kako nije imala pojma da se Bruce osjeća kao žena, a još manje da želi postati žena. 'Zašto bi se muškarac oženio i imao djecu ako je od malih nogu želio postati žena. Voljela bih da mi je to objasnio', rekla je Kris.

Čini se kako je Kris ipak u jednom trenutku posunjala o čemu se radi, ali ta je stvar tijekom njihovog braka sponenuta samo jednom i o njoj se više nije razgovaralo.

Promjena spola razlog razvoda? Bruce bio zapostavljen i nesretan

Bruceo je jednom prilikom rekao kako je početkom 80-tih odlazio na hormonsku terapiju, a Kris je s obzirom da se radilo o vremenu od prije deset godina, jednostavno mislila kako je to stvar prošlosti.

Caitlyn je na svom twitter profilu napisala kako vrijeme provedeno s Kris nikada ne bi mijenjala. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook