I am Cait

Transformacija iz muškarca u ženu koštala je 4 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bruce Jenner sada poznat kao Caitlyn Jenner nije štedio na svojoj transformaciji u ženu. Operirao je gotovo sve od očnih kapaka do spolovila.

Da bi ispunio svoj životni san Bruce Jenner potrošio je, kako se procjenjuje četiri milijuna dolara na brojne operacije koje je morao proći kako bi u potpunosti postao žena.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner dobro ga je poznavala Bivša članica obitelji Kardashian na društvenim mrežama posvetila je objavu preminulom O.J. Simpsonu

Iako četiri milijuna zvuči puno, to je sitnica prema onome što bi Caitlyn u sljedećih 10 godina mogla zaraditi. Netko je brže bolje napravio računicu i došao do impozantne brojke od čak 500 milijuna dolara.

'Ja sam novo normalno' tvrdi Cait u promu za svoj dokumentarac

Ako Caitlyn uistinu zaradi toliko postati će daleko bogatija od Kardashian klana, a do novca bi mogla doći pojavljujući se u reklamama i držeći predavanja ljudima koji se nalaze u situaciji u kojoj se i sama nalazila.

Bizarno - traže da Jenner vrati olimpijsko zlato jer nije muškarac!

Iz svih dijelova svijeta i dalje pristižu čestitke za hrabrost i odluku da tu uistinu privatnu stvar učini javnom. Među onima koji se dive Cait našao se i Dennis Rodman koji ju je čak pozvao na spoj.

Rodman je i sam volio nositi žensku odjeću, ali nikada nije otišao dalje od toga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene