Video kojim se promoviraju 'Invictus games', sportske igre za ratne veterane, postao je viralan zahvaljujući kraljici osobno.


Princ Harry, kraljica Elizabetha, gospodin i gospođa Obama, ekipa od koje se očekuje ozbiljnost, oduševila je svijet video klipovima kojima najavljuju 'Invictus games', sportske igre ratnih veterana. Već smo navikli da prva dama Amerike nema problema s pojavljivanjem u najrazličitijim spotovima, sjećate li se, nedavno je repala, njezin suprug je poznat kao duhovita osoba, princ Harry je mlad, kad sve to zbrojite i oduzmete, dolazite do toga kako je upravo kraljica Elizabetha zvijezda ovog viralnog videa.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

Michelle i Barack Obama videom na Twitteru izazvali su princa Harryja, ali nisu znali kako je uz princa bila i kraljica. Njihov video odgovor Obami je apsolutno urnebesan, a kraljica je pokazala svoju stranu koja se rijetko može vidjeti.

Ovako je to bilo.