Na internetskoj stranici kraljevske obitelji objavljen je oglas za posao na društvenoj mreži koji je plaćen oko 230.000 kuna godišnje, a mogu se dobiti i bonusi.

Galerija


Kraljica Elizabeta II. objavila je posao za oglas koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim, pogotovo one koji imaju kvalifikacije za njega. 

Vezani članci Meghan Markle Otkriveno koga Meghan Markle smatra odgovornima za plasiranje laži o njoj i Harryju, optužuje čak tri bliske osobe? Princ Harry i Meghan Markle - 5 Otkriveno što se stvarno dogodilo prije Meghanina i Harryjeva odlaska u Ameriku, ona se zbog jedne stvari jako uvrijedila?

Naime, traži osobu koja će voditi profil kraljevske obitelji na Instagramu, a zauzvrat nudi godišnju plaću od oko 230.000 kuna (27.000 funti) i pritom je moguće dobiti i bonuse za dobar rad. Oglas je obavljen na stranici The Royal Household i traje do 7. veljače. 

Potrebno je odraditi 37,5 sati tjedno, a kraljica traži osobu koja ima iskustva i odlično se snalazi s digitalnim sadržajem. Mora imati dobro oko za detalje, vještine copywritinga, biti dobro organizirana, znati se brzo prilagoditi te je poželjno i da ima fakultetsku diplomu. 

"Nijedna dva dana neće biti ista. I dok podupirete druge, imat ćete izvanredne prilike da ostvarite svoj karijerni rast. Ovdje nikad ne mirujemo i bit ćete ohrabreni da napravite utjecaj u srcu ove slavne institucije", piše u oglasu. 

Uz ovaj oglas aktualna su još četiri za različita radna mjesta. 

Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan