Kraljica Elizabeta nekoć nije imala baš lijepo mišljenje o Kate Midletonn.

Galerija


Prije Meghan Markle, koja je trenutno na žestokom udaru kritika zbog svog ponašanja, i Kate Middleton našla se u toj situaciji. 

Vezani članci Princ William i Kate Middleton William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom? Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno"

Danas dostojanstvena Kate koja u kraljevskim protokolima nikada ne griješi, nekoć je bila raskalašena djevojka koja je voljela partije, noćne izlaske, opijanje i minice. Unuka kraljice Elizabete, princa Williama, Kate je osvojila prošetavši se modnom pistom u negližeu, a naslovnice tabloida bile su često pune Kateininih fotki s luksuznih putovanja. 

Zbog svega toga - kraljica Elizabeta ju nije voljela. 

Kraljica je navodno rekla da nekome tko planira postati kraljica ne priliči da ne radi ništa osim što izlazi po klubovima i premiješta se iz jednog luksuznog hotela u drugi, te da bi Kate prije nego se uda za princa trebala imati neki pristojan posao.

Kraljica je u svojim dvadesetima učila voziti i radila je kao mehaničarka za vrijeme Drugog svjetskog rata, pa je smatrala da bi i Kate trebala barem malo više vremena provoditi razvijajući svoje sposobnosti i znanja. Iako se činilo da je princ William ludo zaljubljen u svoju tadašnju djevojku Kate, kraljica tu vezu nikako nije odobravala. 

Ipak, Kate i William zaručili su se 2010., a vjenčali u travnju 2011. godine. Danas imaju troje djece, a navodno rade i na novoj prinovi. 

Kate je bila Williamova djevojka gotovo devet godina prije no što ju je zaprosio, pa je njezin ulazak u kraljevsku obitelj bio postepen i mnogo sporiji od onoga Meghan Markle. U tom je periodu Kate stasala u mladu ženu koja poznaje svaki kutak palače i zna sva pravila kraljevskog ponašanja, pa je danas kraljičina uzdanica i dostojna buduća vladarica. 

Božica ljepote bujnih oblina čak i u ležernom izdanju uspijeva užariti ulice New Yorka