Kate Middleton navodno je poželjela još jedno dijete. Hoće li kraljevstvu podariti još jednog princa ili princezu?

Galerija


Svjedočeći medijskoj pompi oko trudnoće Meghan Markle i njenog prvog djeteta s princem Harryijem, vojvotkinja Kate Middleton navodno je zaključila da joj njeno troje djece nije dovoljno - ona želi još jedno. I to čim prije. 

Vezani članci Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Maleni detalj koji puno govori: Britanci uvjereni da stiže četvrta kraljevska beba zbog jedne sitnice... Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Pokušavaju li to Kate i William nešto sakriti? Šuška se da je četvrta kraljevska beba već na putu

Unatoč tome što su Kateine trudnoće bile komplicirane, a lijepa vojvotkinja je patila od stalnih iscrpljujućih mučnina, očito su se ponovno aktivirali majčinski osjećaji, a hormoni učinili svoje pa će princ William uskoro ponovno morati ispuniti želju svojoj supruzi. 

Unatoč govorkanjima o tome da Kate nakon treće trudnoće više neće rađati, čini se da je došlo do promjene situacije pa je proširenje Harryijeve i Meghanine obitelji nagnalo i Kate na taj korak.

Navodno su posljednji mjeseci visoke trudnoće Meghan Markle Kate ostavili sjetnu i potištenu, a razlog je taj što joj i samoj nedostaje trudnoća. Podsjetimo, Kate je u posljednjih 6 godina rodila tri puta

"Ona obožava djecu i spremna je vlastito tijelo žrtvovati kako bi opet rodila unatoč prijašnjim komplikacijama", rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Posljednja Kateina trudnoća je bila prije samo godinu dana, kada je rođen maleni princ Louis, najmlađi sin princa Williama i Kate. 

Ako se Kate doista odluči na četvrto dijete slijedit će korake kraljice Elizabete, koja je svog sina princa Edwarda rodila upravo s 37 godina, koliko je sada i Kate. 

Kraljevski par je navodno u siječnju ove godine dao naslutiti kako bi voljeli pokušati dobiti još jednu djevojčicu, nakon što su svjedočili bratskoj ljubavi koju je princ George pokazao prema svojoj malenoj sestrici Charlotte. 

"Kate je uvijek činila stvari na svoj način, a William ju je u tome podržavao. Obećao je da će biti uz nju i činiti ju sretnom još i prije no što su se vjenčali", rekao je izvor blizak kraljevskom paru. 

Za to hoćemo li doista svjedočiti pravom baby boomu u britanskoj vladajućoj kući morat ćemo malo pričekati, no u svakom slučaju sada možemo reći kako imamo dvije vojvotkinje koje su se valjda odlučile natjecati koja može bolje, brže i više - rađati. 

Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze