Što je to napisala?

Kraljica Elizabeta ostavila je svijetu tajno pismo koje se čuva na posebnom mjestu, zna se i kada će se saznati misteriozni sadržaj!

Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 4 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 4 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 1 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 2 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 3 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 5 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 6 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 7 Kraljica Elizabeta II. - 4 Kraljica Elizabeta II. - 5 Kraljica Elizabeta II. - 6 Kraljica Elizabeta i princ Philip +26 Kraljica Elizabeta Galerija

Kraljica Elizabeta II. napisala je pismo građanima Sydneyja prije više od 30 godina, a naredila je da ga se pročita tek pred kraj 21. stoljeća.

Kraljica Elizabeta II. otvorila je maštu brojnim ljudima diljem svijeta koji su saznali za činjenicu da je prije više od 30 godina napisala tajno pismo koje se čuva na posebnom mjestu.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Svojom vlastitom rukom, pokojna kraljica je 1986. godine napisala pismo koje je namijenjeno časnom gospodinu gradonačelniku Sydneyja u Australiji.

Međutim, ovo pismo gradonačelnik Sydneyja još nije pročitao, a ni neće jer je kraljica naredila da se pismo pročita tek 2086. godine.

Razlog njene odluke nije poznat, a isto tako nije poznat niti sadržaj pisma koje se čuva na posebnom mjestu i pod posebnom zaštitom. Pismo se nalazi u staklenoj vitrini u povijesnoj zgradi kraljice Viktorije u Sydneyju.

Elizabeta je pismo pisala povodom obnove nekadašnje tamošnje tržnice koja je sada veliki trgovački centar, a jedine upute koje je kraljica uz pismo dala bile su:

''Pozdrav. Prikladnog dana koji ćete sami izabrati, godine Gospodnje 2085., možete li molim vas otvoriti ovu omotnicu i pročitati građanima Sydneyja moju poruku.''

Tijekom svoje vladavine, Elizabeta je prilično zavoljela Australiju te ju je posjetila čak 16 puta. 1954. godine prvi je put stigla u Sydney sa svojim suprugom princem Phillipom, a tada je bila prvi monarh koji je kročio na australsko tlo.

1973. godine kada je otvarala Sydney Opera House, u grad se tad slilo milijun turista i građana kako bi barem na tren vidjeli kraljicu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 17 Tina Katanić - 15 Tina Katanić - 14 +25 Tina Katanić - 13 Celebrity Tina Katanić nakon rijetkog pojavljivanja u javnosti iznenadila još jednim potezom, ovome se nitko nije nadao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene