Kourtney Kardashian označila je odlomak iz Biblije i tako dala objašnjenje zašto trenutno vlada pandemija koronavirusa.

Galerija


Znanstvenici imaju svoje objašnjenje za pandemiju koronavirusa, a reality zvijezda Kourtney Kardashian (40) objavila je njezino.

Vezani članci Testiranje na koronavirus - 2 Korona pokosila i regiju, padaju novi rekordi: U Srbiji 512 novih slučajeva, u BiH 922 Jasna Karačić i Sofija Preljvukić - 4 Mogu li pacijenti zbog uskrate lijekova tužiti državu? "Prava su jasna. Pametne države ne kupuju automobile već znaju novac preusmjeriti u prioritete"

Naime, ona tvrdi da Bog tako kažnjava ljude za njihovo zlobno ponašanje. Kourtney je na Insta story stavila označene dijelove iz Biblije uz koje je pisalo "obratite pažnju, djeco". 

"Kad god zaustavim kišu ili pošaljem skakavce da pojedu usjeve ili pošaljem epidemiju na moje ljude, ako mi se mole i pokaju i okrenu se od zla koje su činili, onda ću ih čuti u raju, oprostiti im grijehe i učiniti njihovu zemlju ponovno plodnom", piše u odlomku koji je Kardashianka pocrtala. 

Kourtney je također podijelila dio knjige "End of Days" spiritistice Sylvie Brown u kojem ona predviđa pojavu globalne pandemije. "Oko 2020. godine svijetom će se proširiti bolest nalik upali pluća napadajući pluća i bronhijalne cijevi kod ljudi, a bit će otporna na dosad poznate načine liječenja", piše u tom odlomku. 

Uz to što dijeli teorije o koronavirusu, Kourtney uči ljude kako se socijalno distancirati i tehnike smirivanja živčanog sustava. Kardashianka, čije se bogatstvo procjenjuje na 35 milijuna dolara, istaknula je da ne planira ovih dana izlaziti iz svoje vile u Kaliforniji.

Majka troje djece svoj dom ne mora napuštati ni zbog nabave hrane budući da ima cijelu vojsku osoblja, od kuhara do spremačice. 

 

Nedu ćemo gledati kao Mladena Grdovića, a Lu je zbog zahtjevne koreografije već izgubila dva kilograma!