Još da upali plamenik

Milijunašica pokazivala vještine u kuhanju, pa otkrila stražnjicu fanovima: "Ne mogu prestati buljiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda pohvalila se kuhanjem čaja dok je nosila haljinu koja joj otkriva stražnjicu, a pritom je zaboravila uključiti plamenik na štednjaku.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (40) pokazala je obožavateljima kako kuha čaj u svojoj kuhinji, no to je ostalo u drugom planu zbog njezine odjevne kombinacije. Najstarija od sestri Kardashian obukla je blještavu zelenu haljinu za koju se ranije pohvalila da je od dizajnera Roberta Cavallija iz muzeja u Firenci.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Kourtneyina odjevna kombinacija se svidjela fanovima, a pogotovo izrez sa stražnje strane haljine koji joj je otkrio i malo stražnjice. "Lijepo", "Savršenstvo", "Izgledaš poput sirene", "Ne mogu prestati buljiti", komentirali su. Drugi su našalili kako se i oni baš tako odjenu kada kuhaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cookin’ up positivi-tea

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

No neki su primijetili i kako reality zvijezda nije baš vješta u kuhinji. "Nisi ni upalila plamenik na štednjaku", istaknuli su fanovi. Inače, Kourtneyino bogatstvo se procjenjuje na 45 milijuna dolara, a poznato je i kako ona i sestre imaju kuhare i specijalne jelovnike, pa rijetko zalaze u kuhinju, a tada se uglavnom fotografiju za društvene mreže.

Kardashianka se razvela 2015. od Scotta Disicka (36), a bivši supružnici imaju sina Masona (10) te kćeri Penelope (7) i Reign (5).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najseksi žena Hollywooda u svibnju stiže u susjednu Srbiju snimati novi film

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene