Kourtney Kardashian nastavlja se viđati s mlađahnim Lukom Sabbatom.

Galerija


U srijedu navečer paparazzi su u Los Angelesu snimili 39-godišnju Kourtney Kardashian u društvu 20 -godišnjeg Luke Sabbata. Reality zvijezda navodno je luda za tim mlađahnim modelom i glumcem.

Vezani članci Sofia Richie (Foto: Profimedia) Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko Sofia Richie (Foto: Instagram) Ovu su ljepoticu proslavili slavni dečki s kojima se viđala, no njezino savršeno tijelo je prava senzacija

''Njezinim prijateljima bivši Younes, s kojim je prekinula nedavno, nikome se nije sviđao, a Luku već svi obožavaju iako ima samo 20 godina. Smatraju da je dobar za nju'', govori izvor dobro upućen u privatni život zvijezde.

Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako njihova romansa traje kratko, uživaju provoditi vrijeme zajedno i dobro se zabavljaju, no neki inače ipak smatraju da je ovoga puta zbog godina ipak trebala malo razmisliti o izboru partnera.

Luka je inače bliski prijatelj njezinih sestara Kendall i Kylie.

S bivšim partnerom Scottom Disickom Kourtney ima sina Masona (8), kćer Penelope (6) i sina Reigna (3).

S Younesom Bendjimom bila je u vezi od listopada 2016. do početka kolovoza. S 25-godišnjakom je navodno ona prekinula, i to jer su je njoj bliske osobe počele upozoravati na to da je on s njom samo zbog njezina novca i slave.