Kourtney Kardashian nedavno je ostavila mlađahnog dečka Younesa Bendjimu.

Galerija


Najstarija sestra Kardashian odnedavno je sretno slobodna.

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

39-godišnja reality zvijezda Kourtney Kardashian nedavno je prekinula vezu s mlađahnim manekenom Younesom Bendjimom. Kako se šuška, ona je bila ta koja je htjela prekid, a obožavatelji su ju čitavo vrijeme upozoravali kako ju 25-godišnji Alžirac samo iskorištava radi slave. Nekoliko dana nakon prekida, viđen je u ženskom društvu, no inzistirao je kako se radi samo o prijateljici.

Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia)
Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kako god bilo, čini se kako je Kourtney, koja doista nikada nije izgledala bolje, spremna za novi početak, a nedavno je viđena na zabavi u društvu 20-godišnjeg modela i glumca Luke Sabbata.

S njim je nedavno napustila i noćni klub The Nice Guy u Los Angelesu, a fotografije koje su snimljene pokazale su kako mlađahni model drži ruke oko 19 godina starije starlete.

Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Zanimljivo, Luke je dobar prijatelji njezinih polusestara Kendall i Kylie Jenner, a nedavno je bio i na proslavi 21. rođendana mlađahne Kylie.

 

Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Foto: Getty

A čini se kako je Kourtney ostala u prijateljskim odnosima i s bivšim dečkom modelom, jer je početkom rujna viđena na ručku s njim, no par nakon toga nije fotografiran zajedno. Da li je tome razlog drugi mladi maneken, ostaje nam pričekati pa saznati.

Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Foto: Getty

I Scott Disick s kojim Kourtney ima troje djece i s kojim je provela 9 turbulentnih godina, nakon prekida s njom uživa u društvu 19-godišnje djevojke, manekenke Sofije Richie.

Čini se kako je za ovaj duo mlađe doista slađe!