Baš blista!

Korana Gvozdić pokazala poveći trudnički trbuh i fotkama izazvala divljenje, pratitelji joj pišu da je najljepša trudnica

Korana Gvozdić Korana Gvozdić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić Korana Gvozdić (Foto: John Pavlish) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Korana Gvozdić je na Instagramu podijelila fotografije na kojima je u lepršavoj bijeloj haljini naglasila trudnički trbuh.

Nakon što je nekoliko mjeseci tajila da će postati majka, bivša manekenka Korana Gvozdić sada sa svojim pratiteljima na Instagramu rado dijeli trudničke trenutke, a svojim posljednjim fotkama sve je zadivila.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Lijepa trudnica podijelila je fotografije na kojima je u lepršavoj bijeloj haljini naglasila poveći trudnički trbuh, a ispod njene objave zaredali su se komplimenti i lajkovi.

"Stvarno lijepa trudnica", "Predivna žena", "Najljepša trudnica", samo je dio pohvala koje je Korana dobila na račun svojeg izgleda na fotkama, a mnogi su se složili i da ima prekrasan osmijeh.

Podsjetimo, Korana je početkom veljače na svojem Instagramu otkrila da će ona i njen dugogodišnji partner, komičar Ivan Šarić postati roditelji. Par je zajedno od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete stiže kao kruna njihove velike ljubavi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Instagram) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad je vodio buran život i lomio srca, a sad se smirio uz 26 godina mlađu s kojom ima šestero djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene