Korana Gvozdić je na Instagramu podijelila fotografije na kojima je u lepršavoj bijeloj haljini naglasila trudnički trbuh.

Galerija


Nakon što je nekoliko mjeseci tajila da će postati majka, bivša manekenka Korana Gvozdić sada sa svojim pratiteljima na Instagramu rado dijeli trudničke trenutke, a svojim posljednjim fotkama sve je zadivila.

Vezani članci Korana Gvozdić Trudna Korana Gvozdić sve je nasmijala opisom uz novu fotografiju, a divni komplimenti samo se nižu Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić objavila novu trudničku fotografiju, neki su pomislili da je otkrila spol i ime bebe

Lijepa trudnica podijelila je fotografije na kojima je u lepršavoj bijeloj haljini naglasila poveći trudnički trbuh, a ispod njene objave zaredali su se komplimenti i lajkovi.

"Stvarno lijepa trudnica", "Predivna žena", "Najljepša trudnica", samo je dio pohvala koje je Korana dobila na račun svojeg izgleda na fotkama, a mnogi su se složili i da ima prekrasan osmijeh.

Podsjetimo, Korana je početkom veljače na svojem Instagramu otkrila da će ona i njen dugogodišnji partner, komičar Ivan Šarić postati roditelji. Par je zajedno od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete stiže kao kruna njihove velike ljubavi.

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Nekad je vodio buran život i lomio srca, a sad se smirio uz 26 godina mlađu s kojom ima šestero djece