Opa!

Kolinda iznenadila izdanjem u kakvom je još nismo vidjeli, neki su čak otišli toliko daleko da su joj udijelili zanimljive komplimente

Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj pozira u izdanju u kakvom je dosad nismo imali prilike vidjeti.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ovih je dana top tema domaćih showbizz medija.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Nakon što je Badnjak provela u druženju s poznatih Hrvaticama i mladim dekanom, s kojim je privukla veliku pažnju na zagrebačkoj špici, javnost je oduševila fotkom na kojoj nosi jedan odjevni komad u kojem je dosad nismo vidjeli.

Kolinda je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj nosi kožnu jaknu, a fotkala se u sklopu kampanje Svjetske zdravstvene organizacije s natpisom: "Ničije zdravlje ne smijemo ostaviti po strani".

"Prekrasno izgledate", "Najljepša žena na svijetu", "Nedostajete nam, predsjednice", pisali su joj u komentarima.

Kolinda u zadnje vrijeme dobiva brojne komplimente na račun izgleda, a svi su posebno oduševljeni njezinom nikad vitkijom figurom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Svi se smiju jednom detalju na obiteljskoj fotki Beckhamovih, David je stvarno mislio da ovo neće nitko primijetiti?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nivesino raskošno drvce zasjenio je nikad dublji izrez na haljini, a mnogi su pozavidjeli i njezinom društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene