hit model!

Kolinda ponosno nosi haljinu koja je nazvana po njoj, a pogledajte kako stoji još jednoj poznatoj Hrvatici

Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović na setu serije Dar mar - 4 Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu je objavila fotografije iz Dubaija na kojima nosi haljinu koja je nazvana po njoj.

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu se javila iz Dubaija gdje je bila na sajmu Expo.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Objavila je fotografije na kojima pozira pored Rimčeve Nevere u kariranoj haljini na preklop koju je vlasnica brenda Duchess, Snježana Schillinger, nazvala upravo po njoj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Kolinda haljine, koje smo po predsjednici nazvali, koje su jedan odjevni komad ne preskup, prihvatljiv većini žena, najviše se prodaju", otkrila je Snježana ovaj tjedan za IN Magazin.

"Znam da je stalno spominjemo, ali ta haljina na preklop je nenadmašiva. Evo upravo smo dobili slike od Kolinde iz Dubaija, gdje isto nosi našu haljinu na preklop, tako da mislim da je to neki komad koji je najtraženiji", kazao je tada modni dizajner Antun Tin Brišar.

Haljina je istaknula nikad uži struk bivše predsjednice koja je za svoj izgled na fotkama dobila brojne komplimente od kojih se zadnjih mjeseci ne može obraniti.

"Predivna žena", "Ljepota koja ne blijedi", "Najljepša predsjednica ikad", pisali su joj pratitelji, a fotke su skupile i preko 20 tisuća lajkova.

Koliko je Kolinda haljina popularna, govori činjenica da istu u ormaru ima i radijska voditeljica Ecija Ivušić, a kako njoj stoji pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 +13 Marko Kutlić inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene