pogledajte tko je sve došao!

Elegantna Kolinda ukrala je pozornost na otvorenju Pelješkog mosta, a fotka koju je sama objavila pravi je hit!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram/Kolinda Grabar-Kitarović 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović Andrej Plenković i Dubravka Šuica Dubravka Šuica Marija Vučković i Kolinda Grabar Kitarovic Luka Šulić +5 Ivica i Marijana Puljak Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović nije propustila svečano otvorenje Pelješkog mosta, a za tu se prigodu posebno skockala te je zasjenila sve prisutne.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedan od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Gordan i Sonja Jandroković - 7 Izvršili građansku dužnost Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

Za ovu je prigodu odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom luksuznog brenda Bottega Veneta, čija je cijena oko 3000 eura, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Osim Kolinde, pozornost na svečanosti privukla je i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju te bivša gradonačelnica Dubrovnika, koja je odabrala bijelu kombinaciju s motivima cvijeća, a u cvjetnoj haljini istaknula se i ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Na otvorenju se pojavio i državni vrh, a premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović održali su i govore, dok su u sklopu glazbenog programa uzvanike zabavljali violončelist Luka Šulić, Lado Electro i brojni drugi izvođači.

Fotografije poznatih Hrvata s otvorenja Pelješkog mosta pogledajte u galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) +19 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene