Adio našem Špiri...

Kolege se opraštaju od najdražeg Špire: "Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Gore se očito priprema neka sjajna predstava"

Siniša Ružić - 3 Siniša Ružić - 3 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić - 3 Slavko Sobin (Foto: Nova TV) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Špiro Guberina tijekom bogate karijere surađivao je s mnogim domaćim glumcima i bio im uzor, a sada se mnogi od njih opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Nakon što je glumački svijet rastužio odlazak legendarnog Mustafe Nadarevića koji je preminuo prije nekoliko dana, sada tuguje zbog Špire Guberine, koji nas je napustio u 88. godini.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 2 ''i tada je svirao cubismo...'' Bojana Gregorić obilježila 18. godina braka sa suprugom Enesom: ''Živio ljubavi, nek' nam je barem još 3 puta toliko!!''

Njegovi kolege i prijatelje na društvenim se mrežama opraštaju od njega. Među prvima se oglasila glumica Bojana Gregorić Vejzović.

"Gore se očito priprema neka sjajna predstava ovih dana. Adio našem Špiri", napisala je Bojana u priči na Instagramu.

"Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Špiro Guberina, kome je Bog dao ogroman talent i veliko srce da ih pokazuje svijetu", napisao je Siniša Ružić na svom Facebooku. 

Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Špiro Guberina kome je bog dao ogroman talent i veliko srce da ih pokazuje svijetu.

Objavljuje Siniša RužićPetak, 27. studenoga 2020.

"Uzor. Duša. Čovjek. Sve. Sjajite zauvijek. Zauvijek", napisao je glumac Slavko Sobin na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Umirovljeni košarkaš Dino Rađa također je podijelio dirljive riječi. 

"Ima li kraja ovoj godini više? Srce mi plače. Legendarni Jozo. Kakvu sad ekipu imaju gore. Neće nikada biti dosadno", napisao je Dino u Instagram priči.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene