Špiro Guberina tijekom bogate karijere surađivao je s mnogim domaćim glumcima i bio im uzor, a sada se mnogi od njih opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Galerija


Nakon što je glumački svijet rastužio odlazak legendarnog Mustafe Nadarevića koji je preminuo prije nekoliko dana, sada tuguje zbog Špire Guberine, koji nas je napustio u 88. godini.

Vezani članci Sonja Kovač Poznati Hrvati uznemireni zbog potresa, nude i pomoć: "Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju" Pero Kvrgić Glumački kolege opraštaju se od Pere Kvrgića: "Odlaze uzori. Hvala na kreiranju snova"

Njegovi kolege i prijatelje na društvenim se mrežama opraštaju od njega. Među prvima se oglasila glumica Bojana Gregorić Vejzović.

"Gore se očito priprema neka sjajna predstava ovih dana. Adio našem Špiri", napisala je Bojana u priči na Instagramu.

"Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Špiro Guberina, kome je Bog dao ogroman talent i veliko srce da ih pokazuje svijetu", napisao je Siniša Ružić na svom Facebooku. 

Nakon Netjaka i Duje otišao je i Strikan. Špiro Guberina kome je bog dao ogroman talent i veliko srce da ih pokazuje svijetu.

Objavljuje Siniša RužićPetak, 27. studenoga 2020.

"Uzor. Duša. Čovjek. Sve. Sjajite zauvijek. Zauvijek", napisao je glumac Slavko Sobin na Instagramu. 

Umirovljeni košarkaš Dino Rađa također je podijelio dirljive riječi. 

"Ima li kraja ovoj godini više? Srce mi plače. Legendarni Jozo. Kakvu sad ekipu imaju gore. Neće nikada biti dosadno", napisao je Dino u Instagram priči.

Legendarnom Guberini gluma je bila velika ljubav, ali za IN magazin je otkrio što mu je bio prvi izbor

Odlazak još jedne glumačke legende: Špiro Guberina preminuo u 88. godini