Vijest o smrti legendarne glumice Mire Furlan sve je rastužila, a na društvenim mrežama od nje se opraštaju brojni kolege i obožavatelji iz cijelog svijeta.

Galerija


Tužna vijest o smrti glumice Mire Furlan u 66. godini života odjeknula je na društvenim mrežama.

Od naše legendarne glumice koja je ostvarila međunarodni uspjeh s tugom se opraštaju kolege i obožavatelji iz cijelog svijeta. Među prvima se od nje na svojem Twitteru oprostio producent Joseph Michael Straczynski, s kojim je Furlan surađivala u popularnoj znanstveno-fantastičnoj seriji "Babylon 5".

"Noć je velike tuge. Naša prijateljica i kolegica otišla je cestom na kojoj ju ne možemo pratiti. No s vremenom ćemo se ponovo sresti i vjerujem da će nam moći ispričati brojne priče i da će imati mnoge nove uloge koje bi podijelila sa svemirom", napisao je Straczynski.

Od glumice su se mnogi oprostili i ispod objava na njezinim službenim profilima na društvenim mrežama. Među njima su i srpski glumac Bata Živojinović, hrvatska glumica Nataša Janjić i brojni ožalošćeni fanovi iz regije, ali i iz ostatka svijeta.

"Hvala ti za uspomene", "Falit ćeš nam neopisivo" "Jedna od najboljih i najdražih glumica svih vremena", "Počivala u miru, anđele", samo su neke od poruka kojima su obožavatelji na društvenim mrežama uputili posljednji pozdrav glumačkoj legendi.

Mira je ostvarila niz nezaboravnih uloga u domaćim filmovima i televizijskim serijama, među kojima su "Velo misto", "Kiklop", "Otac na službenom putu", "U raljama života" i mnogi drugi, a svjetska publika pamtit će je po ulogama u američkim hit-serijama "Babylon 5" i "Izgubljeni".

Bila je jedna od vodećih jugoslavenskih glumica, a rodni Zagreb napustila je teška srca: ''Ta odluka promijenila mi je život''

Od "Velog mista" do "Izgubljenih": Ovo su najveće uloge po kojima ćemo pamtiti Miru Furlan

Zbogom, divo: U 66. godini preminula legendarna hrvatska glumica Mira Furlan