Falit će neopisivo

Mira Furlan bila je voljena u cijelom svijetu, od doajenke glumišta opraštaju se kolege i obožavatelji: ''Anđele, počivaj u miru''

Mira Furlan - 1 Mira Furlan - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mira Furlan - 1 Galerija

Vijest o smrti legendarne glumice Mire Furlan sve je rastužila, a na društvenim mrežama od nje se opraštaju brojni kolege i obožavatelji iz cijelog svijeta.

Tužna vijest o smrti glumice Mire Furlan u 66. godini života odjeknula je na društvenim mrežama.

Od naše legendarne glumice koja je ostvarila međunarodni uspjeh s tugom se opraštaju kolege i obožavatelji iz cijelog svijeta. Među prvima se od nje na svojem Twitteru oprostio producent Joseph Michael Straczynski, s kojim je Furlan surađivala u popularnoj znanstveno-fantastičnoj seriji "Babylon 5".

"Noć je velike tuge. Naša prijateljica i kolegica otišla je cestom na kojoj ju ne možemo pratiti. No s vremenom ćemo se ponovo sresti i vjerujem da će nam moći ispričati brojne priče i da će imati mnoge nove uloge koje bi podijelila sa svemirom", napisao je Straczynski.

Od glumice su se mnogi oprostili i ispod objava na njezinim službenim profilima na društvenim mrežama. Među njima su i srpski glumac Bata Živojinović, hrvatska glumica Nataša Janjić i brojni ožalošćeni fanovi iz regije, ali i iz ostatka svijeta.

"Hvala ti za uspomene", "Falit ćeš nam neopisivo" "Jedna od najboljih i najdražih glumica svih vremena", "Počivala u miru, anđele", samo su neke od poruka kojima su obožavatelji na društvenim mrežama uputili posljednji pozdrav glumačkoj legendi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Varkonyi (@mariovarkonyi)

Mira je ostvarila niz nezaboravnih uloga u domaćim filmovima i televizijskim serijama, među kojima su "Velo misto", "Kiklop", "Otac na službenom putu", "U raljama života" i mnogi drugi, a svjetska publika pamtit će je po ulogama u američkim hit-serijama "Babylon 5" i "Izgubljeni".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mira Furlan - 1 Celebrity Od "Velog mista" do "Izgubljenih": Ovo su najveće uloge po kojima ćemo pamtiti Miru Furlan

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mira Furlan - 2 +0 Mira Furlan - 1 Celebrity Zbogom, divo: U 66. godini preminula legendarna hrvatska glumica Mira Furlan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene