Kruži snimka

Od heroja do posrnule zvijezde: Miljenika publike snimili kako pijan tetura i viče u baru, osoblje ga izvelo na ulicu

Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 4 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 3 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 2 Kit Harington (Foto: Getty Images) Kit Harington (Foto: Instagram) Kit Harington (Foto: Getty Images) Maisie Williams, Kit Harington, Sophia Turner, Isaac Hempstead Wright (Foto: Getty Images) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) +0 Kit Harington i Nikolaj Coster-Waldau (Foto: Getty Images) Galerija

Kit Harington teško se nosi s krajem serije "Igra prijestolja" u kojoj je glumio, a tome svjedoči snimka u kojoj pijan tetura u jednom baru u New Yorku.

Nakon što je objavljena vijest da je Kit Harington, glumačka zvijezda najgledanije serije svih vremena "Igre prijestolja", poznat i kao Jon Snow, dobrovoljno završio na rehabilitaciji, internetnom je počela kružiti snimka kako pijan tetura u jednom njujorškom baru.

Pogledaj i ovo Kit Harington (Foto: Instagram) jedan od najtajanstvenijih parova Njihova ljubav je pukla brzo, ali dali su si drugu šansu, ona ga je spasila od pakla ovisnosti, a dobili su i sina čije ime kriju

Naime, u snimci koju je objavio Daily Mail nastaloj u siječnju 2018. godine, muškarac prepoznatljive brade, dugih crnih uvojaka i izraženog britanskog naglaska upao je u sitne nesuglasice i probleme u jednom baru u New Yorku. Na sam prvi pogled jasno je kako se radi o 32-godišnjem Kitu, čija se imovina danas procjenjuje na 8 milijuna britanskih funti, koji pokušava igrati biljar i objasniti pravila igre ostalim gostima.

Vlasnik bara u kojem je došlo do incidenta izjavio je kako je Kit stigao u već vidnom alkoholiziranom stanju, kupio je sebi viski te počastio sve goste ali činio se kao sasvim dragi lik.

"Igra koja su gosti igrali zove se "Killer" i svaki igrač ima pravo na jedan pogodak ali Harington je želio nastaviti mimo pravila. Pritom je vikao, bacao biljarske štapove i unosio se ljudima u lice i svađao. Kada je osoblje primijetilo u čemu je problem i u kakvom je stanju, ljubazno su ga zamolili da ode i ispratili su ga do izlaza", prepričao je vlasnik bara.

Snimka je nastala u vrijeme kada su snimane posljednje epizode serije koja je Kitu obilježila proteklih devet godina života i kako je sam priznao, kraj snimanja teško mu je pao.

"Srce mi se slama. Volim ovu seriju više od svega. Ovo mi nikad nije bio posao, to je moj život", rekao je nakon što je snimio svoju posljednju scenu.

Posljednja epizoda "Igre prijestolja" emitirana je 19. svibnja, no prema izvorima bliskima glumcu, Kit se u privatnu kliniku za odvikavanje otputio mjesec dana ranije, nakon što je odradio sve promotivne obaveze i pojavljivanja pred novinarima. Privatna klinika s wellnesom nalazi se u Connecticutu, a Kit svoj boravak tamo plaća 95 tisuća funti mjesečno.

"Kit je odlučio uzeti pauzu u rasporedu kako bi poveo neko vrijeme opuštajući se i kako bi mogao raditi na privatnim problemima", izjavio je njegov predstavnik za odnose s javnošću.

Njegova ga supruga navodno u svemu podržava, pa tako i u ovom pokušaju pronalaženja mira.

"Rose mu je velika potpora. Svi koji su mu bliski doista su željeli da se Kit odmori, sada mu samo treba tišina i mir", rekao je izvor blizak paru.

Da je Kitu teško pao kraj serije koja mu je u potpunosti promijenila život, postalo je svima jasno kada se na HBO-u pojavio dvosatni dokumentarac o snimanju finalne sezone "Igre prijestolja", gdje se može vidjeti kako Kit plače nad scenarijem kada shvati kako će završiti ovaj kultni serijal. 

Nadamo se kako će njegova stvarna priča ipak imati sretniji završetak od one u seriji. 

Snimku iz njujorškog bara pogledajte ovdje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: PR) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) +6 Jelena Rozga (Foto: Mate Rončević) Celebrity Srpski tenisač svim se silama trudi osvojiti 14 godina stariju Rozgu: Evo što sve radi kako bi ju zaveo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene