Kit Harington teško se nosi s krajem serije "Igra prijestolja" u kojoj je glumio, a tome svjedoči snimka u kojoj pijan tetura u jednom baru u New Yorku.

Galerija


Nakon što je objavljena vijest da je Kit Harington, glumačka zvijezda najgledanije serije svih vremena "Igre prijestolja", poznat i kao Jon Snow, dobrovoljno završio na rehabilitaciji, internetnom je počela kružiti snimka kako pijan tetura u jednom njujorškom baru.

Vezani članci Paukovi Samo za hrabre: Snimka iz močvare prestravit će sve one koji ne vole paukove Kit Harington (Foto: Instagram) Kraj serije teško mu je pao: Jon Snow završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom

Naime, u snimci koju je objavio Daily Mail nastaloj u siječnju 2018. godine, muškarac prepoznatljive brade, dugih crnih uvojaka i izraženog britanskog naglaska upao je u sitne nesuglasice i probleme u jednom baru u New Yorku. Na sam prvi pogled jasno je kako se radi o 32-godišnjem Kitu, čija se imovina danas procjenjuje na 8 milijuna britanskih funti, koji pokušava igrati biljar i objasniti pravila igre ostalim gostima.

Vlasnik bara u kojem je došlo do incidenta izjavio je kako je Kit stigao u već vidnom alkoholiziranom stanju, kupio je sebi viski te počastio sve goste ali činio se kao sasvim dragi lik.

"Igra koja su gosti igrali zove se "Killer" i svaki igrač ima pravo na jedan pogodak ali Harington je želio nastaviti mimo pravila. Pritom je vikao, bacao biljarske štapove i unosio se ljudima u lice i svađao. Kada je osoblje primijetilo u čemu je problem i u kakvom je stanju, ljubazno su ga zamolili da ode i ispratili su ga do izlaza", prepričao je vlasnik bara.

Snimka je nastala u vrijeme kada su snimane posljednje epizode serije koja je Kitu obilježila proteklih devet godina života i kako je sam priznao, kraj snimanja teško mu je pao.

"Srce mi se slama. Volim ovu seriju više od svega. Ovo mi nikad nije bio posao, to je moj život", rekao je nakon što je snimio svoju posljednju scenu.

Posljednja epizoda "Igre prijestolja" emitirana je 19. svibnja, no prema izvorima bliskima glumcu, Kit se u privatnu kliniku za odvikavanje otputio mjesec dana ranije, nakon što je odradio sve promotivne obaveze i pojavljivanja pred novinarima. Privatna klinika s wellnesom nalazi se u Connecticutu, a Kit svoj boravak tamo plaća 95 tisuća funti mjesečno.

"Kit je odlučio uzeti pauzu u rasporedu kako bi poveo neko vrijeme opuštajući se i kako bi mogao raditi na privatnim problemima", izjavio je njegov predstavnik za odnose s javnošću.

Njegova ga supruga navodno u svemu podržava, pa tako i u ovom pokušaju pronalaženja mira.

"Rose mu je velika potpora. Svi koji su mu bliski doista su željeli da se Kit odmori, sada mu samo treba tišina i mir", rekao je izvor blizak paru.

Da je Kitu teško pao kraj serije koja mu je u potpunosti promijenila život, postalo je svima jasno kada se na HBO-u pojavio dvosatni dokumentarac o snimanju finalne sezone "Igre prijestolja", gdje se može vidjeti kako Kit plače nad scenarijem kada shvati kako će završiti ovaj kultni serijal. 

Nadamo se kako će njegova stvarna priča ipak imati sretniji završetak od one u seriji. 

Snimku iz njujorškog bara pogledajte ovdje.

Srpski tenisač svim se silama trudi osvojiti 14 godina stariju Rozgu: Evo što sve radi kako bi ju zaveo!