Treba mu odmor

Kraj serije teško mu je pao: Jon Snow završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom

Kit Harington (Foto: Instagram) Kit Harington (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington kao Jon Snow (Foto: Profimedia) Kit Harington (Foto: Instagram) Rose Leslie i Kit Harington zaljubili su se na setu (Foto: Getty Images) Kit Harington (Foto: Getty Images) Kit Harington (FOTO: Profimedia) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Profimedia) - 2 Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Getty) Kit Harington, Emilia Clarke (Foto: Profimedia) Kit Harington (Foto: Getty Images) +0 Kit Harington i Emilia Clarke (Foto: Getty Images) Galerija

Zvijezda "Igre prijestolja", glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji nakon što je emitirana posljednja epizoda HBO-ove hit-serije u kojoj je glumio Jona Snowa.

"Kit je odlučio iskoristiti stanku u svojem radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema", stoji u priopćenju.

Pogledaj i ovo Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Život glumaca hit serije Khaleesi je umalo umrla s 24 godine, Jon Snow je našao ljubav na setu, a Cersei je prošla kroz užasan razvod

Zahvaljujući seriji "Igra prijestolja", u kojemu igra hrabrog Snowa, čiji su potezi u posljednjoj epizodi bili najveće iznenađenje čitavog serijala, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.

Dok se u priopćenju ne navode razlozi njegove krize, The New York Post objavio je da je glumca teško pogodio kraj rada na serijalu te da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅𝒚 𝒇𝒂𝒏𝒂𝒓𝒕𝒔 ❄️🔥🐺 which one do you prefer? • #kitharington#jonsnow#gameofthrones#got#gotfanart#fanart

Objavu dijeli KIT HARINGTON (@kitharington.official)

Iscrpljen emocionalno i fizički, Kit se prijavio u luksuznu kliniku za rehabilitaciju u Conneticutu, gdje se trenutačno liječi već više od mjesec dana. Samo mjesec dana u ovoj klinici stoji više od 120.000 dolara, a osoblje je specijalizirano za pružanje pomoći klijentima koji se ne znaju adekvatno nositi s emocionalnim stresom. 

U intervjuu za Variety u ožujku ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pozornošću koju mu je donio serijal. "Imao sam osjećaj da se moram osjećati kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što vjerujem da se mnogima dogodi u 20-ima", rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Rose Leslie.

Njegova ga supruga navodno u svemu podržava, pa tako i u ovom pokušaju pronalaženja mira. 

"Rose mu je velika potpora. Svi koji su mu bliski doista su željeli da se Kit odmori, sada mu samo treba tišina i mir", rekao je izvor blizak paru. 

Da je Kitu teško pao kraj serije koja mu je u potpunosti promijenila život, postalo je svima jasno kada se na HBO-u pojavio dvosatni dokumentarac o snimanju finalne sezone "Igre prijestolja", gdje se može vidjeti kako Kit plače nad scenarijem kada shvati kako će završiti ovaj kultni serijal.

"Srce mi se slama. Volim ovu seriju više od ičega. Nikada ju nisam shvaćao kao posao, to je moj život", rekao je u dokumentarcu Kit. 

Posljednja epizoda "Igre prijestolja", emitirana 19. svibnja, privukla je samo u SAD-u rekordnih 19,3 milijuna gledatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

handsome Targaryen ♥️❄️ #jonsnow#kitharington#gameofthrones

Objavu dijeli KIT HARINGTON (@kitharington.official)

(Hina/I.M.)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 1 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 4 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 3 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 5 +0 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 2 Celebrity Dražen Zečić radi ono što neki njegovi kolege ne bi ni u ludilu: "Već dugo živim kako ne želim..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene