nekad na listama najseksi žena

Zadnjih godina je bila rijetko u javnosti i u neprepoznatljivim izdanjima, sad je sa stilom objavila da je trudna

Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst Jesse Plemons (Foto: Getty) Kirsten Dunst Jesse Plemons (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Getty) +0 Kirsten Dunst (Foto: Getty) Galerija

Kirsten Dunst je od 2016. u vezi s Jessejem Plemonsom s kojim ima sina Ennisa. Glumica je sad pozirala za magazin i tako otkrila da očekuju drugo dijete.

Kirsten Dunst posljednjih godina se posvetila obitelji i odradila pokoju ulogu, a drugu trudnoću je odlučila objaviti na naslovnici magazina W. 

Pogledaj i ovo Jake Gyllenhall i Jeanne Cadieu (Foto: Profimedia) Je li ona ta? Slomljeno srce je liječio aferama, a onda je upoznao 15 godina mlađu brinetu koja je sve promijenila

38-godišnja Kirsten je već majka sinu Ennisu (2) kojeg je dobila s kolegom Jessejem Plemonsom (32). Dunst je pozirala za naslovnicu s glumicama Ellom Fanning i Rashidom Jones te na njoj nosi čipkastu haljinu i leži na leđima pri čemu se istaknuo njezin poveći trudnički trbuh. 

"Svaka fotografija je bila na podu. Bilo mi je: 'Ne mogu ustati'. Osjećala sam se kao Urkel", našalila se Kirsten o snimanju. Scenu za fotografiranje je režirala Sofia Coppola s kojom je Dunst radila na filmovima "Samoubojstvo nevinih", "Marie Antoinette" i "Opčinjen". 

Glumica je progovorila i o odnosu s Coppolom. "Lijepo je imati takvu vrstu prijateljstva gdje gledate kako jedna drugu kako dobiva djecu. Da budem iskrena, samo je nekoliko suradnji gdje takav odnos potraje i gdje te netko jako dugo poznaje, a nije ti obitelj", ispričala je Kirsten. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Gyllenhall i Jeanne Cadieu (Foto: Profimedia) Jake Gyllenhall i Jeanne Cadieu (Foto: Profimedia) Jake Gyllenhall i Jeanne Cadieu (Foto: Profimedia) Jake Gyllenhall i Jeanne Cadieu (Foto: Profimedia) +6 Jake Gyllenhaal (Foto: Getty Images) Celebrity Slomljeno srce je liječio aferama, a onda je upoznao 15 godina mlađu brinetu koja je sve promijenila

Dunst je u vezi s Plemonsem od 2016., a upoznala ga je na setu serije "Fargo". Započeli su vezu tek godinu i pol nakon prvog susreta na snimanju. 

"Znao sam da će ostati u mom životu dugo" rekao je Jesse. Par se zbližio dok su zajedno uvježbavali tekst za seriju. "Smijali smo se činjenici da smo oboje od djetinjstva glumci i oboje smo uspjeli ispasti unatoč tome dobro", ispričala je svojedobno Kirsten. 

Zaručili su se u siječnju 2017. i godinu i pol kasnije dobili sina. U kolovozu 2019. Dunst je dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu i par je tada prvi put pokazao svog sina u javnosti, a Jesse je održao emotivan govor. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst)

"Na stranu to što si briljantna glumica, imao sam još veće zadovoljstvo upoznati te izvan posla kao osobu. Vidjevši kakva si majka, supruga, kći, sestra i prijateljica, ja i tvoji prijatelji i svi drugi smo ovdje danas i zato te volimo. Nevjerojatno si darežljiva osoba", rekao je. 

Inače, Dunst, koja je poznata po vezi s naočitim kolegom Jakeom Gyllenhaalom, posljednjih godina smo gledali daleko od crvenog tepiha u svakodnevnim izdanjima u kojima ju je bilo teško prepoznati. Tada je i dokazala da nije koristila botoks o čemu su neki šuškali, a i sama je svojedobno izjavila da nikad to ne bi učinila. 

"Kad gledam glumce, koji su to napravili, samo razmišljam o tome što im se dogodilo s licem? Ne mogu se koncetrirati na njihovu izvedbu", ispričala je Dunst koja je nekad mamila poglede svojim hrabrim dekolteima i nalazila se na listama najseksi slavnih žena. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene