Slavna glumica Kirsten Dunst nekoć je plijenila pažnju dekolteima, a danas ju viđamo u posve drugačijim izdanjima.

Galerija


Američka glumica Kirsten Dunst postala je slavna već kao dijete. Svojim neobičnim izgledom slatke plavokose djevojčice, ali i glumačkim talanetom u ranoj je dobi osvojila Hollywood, a njezin uspjeh od tada bio je strelovit. 

Vezani članci Kathleen Turner (Foto: Profimedia) Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje January Jones (Foto: Profimedia) Godinama skriva oca svog djeteta, no pet je glavnih sumnjivaca, od kojih su neki tada bili oženjeni

Prva velika uloga u kojoj je tumačila ljepoticu dogodila joj se kada je imala samo 19 godina, a tumačila je Spidermanovu djevojku. Nakon uloge u filmovima o superjunacima i romantičnim komedijama, počela je surađivati i s kritički vrlo hvaljenim redateljima poput Larsa von Triera i Sofie Coppole. 

Tijekom njezine duge karijere navikli smo ju gledati u zanosnim izdanjima na filmskom platnu i crvenim tepisima, no u posljednje doživjela je pravu fizičku transformaciju. 

Bez šminke i frizure te stilista, Kirsten izgleda baš kao i većina žena bez glamurozne čete ljudi koja ih sređuje. Nakon što je prije godinu dana rodila sina Ennisa, Kirsten se rijeđe pojavljivljuje na crvenim tepisima, a vidljivo je kako puno manje pažnje posvećuje svom izgledu. 

Tako je viđena u nedavnoj šetnji sunčanom Kalifornijom, nakon koje se s majkom i sinčićem uputila u obližnji restoran na ranu večeru. Iz izdanja u kojem se Kirsten pojavila moglo se jasno iščitati kako moda više nije na prvom mjestu prioriteta ove mlade mame. 

Nakrcana stvarima, noseći sina u rukama, bez trunke šminke i raščupana, Kirsten je samouvjereno prošetala pred kamerama fotografa i pokazala kako izgled nije sve u životu. 

"Hejterica" u crvenom: Urnebesna reakcije djevojke na Sobinov prolaz u finale sve je oduševila