Jadna Kim

'Voljela bih da me nitko nije fotografirao dok sam bila debela'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reality zvijezda priznala da ne voli svoje fotografije dok je bila trudna s North West.

Kim Kardashian jedna je od žena koju paparazzi najviše prate i čijih fotografija nikada dosta. Priznaje da ipak najviše voli 'selfije' jer sama odlučuje koje će objaviti, a koji ipak nisu za javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskraćena djetinjstva SLAVNI I GROZNI RODITELJI Od malih nogu počeli eksploatirati svoju djecu

Upravo zato u nedavnom je intervjuu slavna članica obitelji Kardashian priznala da ne voli svoje fotografije koje su paparazzi snimili dok je ona bila trudna sa svojom kćerkicom North West.

'Postoje trenuci kada poželim da me bar paparazzi nisu uslikali, pogovoto dok sam bila trudna i debela', rekla je Kim. Ipak, dodaje da sve dok traje show 'Keeping Up With The Kardashians' ne bi ništa mijenjala jer objašnjava da na to sve gleda kao neki video koji će kasnije moći pokazivati svojoj North, piše Daily Mail.

Težak period u njezinome životu – Kim očajna kao nikad do sad!

34-godišnja Kim već je davno rekla da joj je najteže bilo skinuti kile koje je prikupila tijekom trudnoće, no priznaje da je sve bilo vrijedno i da sada uživa u svojoj malenoj princezi.

'Prikupila sam puno kila i nisam se osjećala dobro u svojoj koži. Mislilm da se nikada nisam osjećala loše kao tad', priznaje.

Usprkos svim mukama kroz koje je prošla, Kim i Kanye žele još jednu bebu. Reality zvijezda Kim Kardashian napravit će sve što je u njenoj moći samo da bi ponovno zatrudnjela. Nakon što je u novom traileru za njezin reality show 'Keeping Up With the Kardashians' otkrila da se ona i Kanye seksaju po cijeloj kući te pokušavaju apsolutno sve kako bi napravili drugo dijete, reality zvijezda priznala je da ipak ne ide sve po planu.

Navodno Kim i Kanye pokušavaju već zadnjih 9 mjeseci, a Kim je bila i kod liječnika za plodnost. Izgleda kako je malena North bila pravo čudo jer su liječnici rekli Kim da je moguće da neće moći začeti jer ima mali broj jajnih stanica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene