Napravit će sve što treba

Težak period u njezinome životu – Kim očajna kao nikad do sad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno Kim i Kanye pokušavaju već zadnjih 9 mjeseci, a Kim je bila i kod liječnika za plodnost.

Reality zvijezda Kim Kardashian napravit će sve što je u njenoj moći samo da bi ponovno zatrudnjela. Nakon što je u novom traileru za njezin reality show 'Keeping Up With the Kardashians' otkrila da se ona i Kanye seksaju po cijeloj kući te pokušavaju apsolutno sve kako bi napravili drugo dijete, reality zvijezda priznala je da ipak ne ide sve po planu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Mnogi je kritiziraju, ali jednom godišnje nitko ne može reći ništa protiv Kim!

'Veći nam je izazovi zatrudnjeti po drugi puta. Kada to ne planiraš, jednostavno se dogodi. To je jednostavno Božji plan. A kada to želiš očajnički, ne događa se', rekla je majka djevojčice North West.

'Voljela bih postati majka sina i još jedne djevojčice. Volim biti dio velike obitelji i želim dijete napraviti na prirodan način. Prije nekoliko su mi godina rekli da neću nikada moći ostati trudna. Iz tog sam razloga htjela zamrznuti svoja jajašca i u trenutku kada sam to zbilja odlučila napraviti, ostala sam trudna', izjavila je Kim.

Navodno Kim i Kanye pokušavaju već zadnjih 9 mjeseci, a Kim je bila i kod liječnika za plodnost. Izgleda kako je malena North bila pravo čudo jer su liječnici rekli Kim da je moguće da neće moći začeti jer ima mali broj jajnih stanica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene