Može li raskošnije?

Priznanjem iz prošlosti šokirala svijet, a onda objavila fotke luksuznog aviona kojim putuje njezina obitelj

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Avion Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kanye West (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian više ne putuje običnim zrakoplovom, već privatnim Boeingom 747.

Najpoznatija članica klana Kardashian, Kim, navikla je na skupe i luksuzne stvari u životu zahvaljujući svom reality showu i bogatstvu koje joj je on donio, ali i braku s reperom Kanyeom Westom.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Zato ne iznenađuje privatni zrakoplov Boeing 747 kojim obitelj West Kardashian putuje, a koji je Kim pokazala svojim obožavateljima na Instagramu objasnivši kako je zrakoplov zapravo u vlasništvu jedne sportske kompanije s kojom Kanye surađuje. No kompanija se nije oglasila i ta informacija zasad nije potvrđena, kao ni destinacija na koju su se Kim i Kanye otputili.

"Nije velika stvar, samo letimo privatnim 747 i tako to Kanye sada radi. Samo 747. Privatni. Nikad nisam ni čula dosad za to, ali što god", pohvalila se Kim.

Obožavateljima je snimila unutrašnjost ogromnog zrakoplova i pokazala spavaće sobe, udobna sjedala, kupanice s teretanom i hodnike.

"Tako da znate, ovo je samo naša soba za ovaj dugačak let, ovo je poprilično ludo. Nikad nisam bila u sličnom zrakoplovu, pa sam pod dojmom", priznala je Kim.

Kim se pohvalila luskuznim putovanjem nakon što je fanove šokirala priznanjem da se drogirala u prvom braku i da je pod utjecajem droga snimila pornić.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) +5 Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Celebrity Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) +2 Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Celebrity Kći slavnog glazbenika i glumice priznala: "Odrastanje s cool, slavnim roditeljima učinilo me skroz nesigurnom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene