Kim Kardashian više ne putuje običnim zrakoplovom, već privatnim Boeingom 747.

Galerija


Najpoznatija članica klana Kardashian, Kim, navikla je na skupe i luksuzne stvari u životu zahvaljujući svom reality showu i bogatstvu koje joj je on donio, ali i braku s reperom Kanyeom Westom.

Vezani članci Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima (Foto: AFP) - 1 Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima: Sirija i saveznici gotovo svakodnevno bombardiraju Idlib Avion Lufthanse, ilustracija (Foto: AFP) Avion Lufthanse s 370 putnika vraćen na aerodrom u Frankfurtu: Piloti izbacili gorivo pa prisilno sletjeli

Zato ne iznenađuje privatni zrakoplov Boeing 747 kojim obitelj West Kardashian putuje, a koji je Kim pokazala svojim obožavateljima na Instagramu objasnivši kako je zrakoplov zapravo u vlasništvu jedne sportske kompanije s kojom Kanye surađuje. No kompanija se nije oglasila i ta informacija zasad nije potvrđena, kao ni destinacija na koju su se Kim i Kanye otputili.

"Nije velika stvar, samo letimo privatnim 747 i tako to Kanye sada radi. Samo 747. Privatni. Nikad nisam ni čula dosad za to, ali što god", pohvalila se Kim.

Obožavateljima je snimila unutrašnjost ogromnog zrakoplova i pokazala spavaće sobe, udobna sjedala, kupanice s teretanom i hodnike.

"Tako da znate, ovo je samo naša soba za ovaj dugačak let, ovo je poprilično ludo. Nikad nisam bila u sličnom zrakoplovu, pa sam pod dojmom", priznala je Kim.

Kim se pohvalila luskuznim putovanjem nakon što je fanove šokirala priznanjem da se drogirala u prvom braku i da je pod utjecajem droga snimila pornić.

Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

Kći slavnog glazbenika i glumice priznala: "Odrastanje s cool, slavnim roditeljima učinilo me skroz nesigurnom"

Tri domaće dame pozirale u toaletama, u drugi plan ih stavila izbačena noga Snježane Mehun