Slatka objava

Kim Kardashian ruši rekorde: Novom fotografijom prikupila više od dva milijuna lajkova u sat vremena

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +1 Obitelj Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian na Instagramu se pohvalila fotografijom sinčića Psalma.

Kim Kardashian je na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju svog jednomjesečnog sinčića Psalma. Dječačić koji se rodio 9. svibnja na fotografiji spava odjeven u bijeli dječji bodi.  

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Fotografija je u u samo jedan sat uspjela prikupiti čak 2.7 milijuna lajkova, a božavatelji su zasuli Kim i njezinu obitelj komplimentima i čestitkama. Mnogi su komentirali kako je maleni Psalm presladak te kako slični sestrici Chicago. 

"Kao blizanci su", "isti su", komentirali su razdragani fanovi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Psalm Ye

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Podsjetimo, Kim Kardashian i Kanye West imaju četvero djece, a prvo dvoje rodila je Kim, dok su za drugo dvoje unajmili surogat majku. Par je u braku od 2014. godine. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) +6 Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Celebrity Slavna glumica vjenčala se prije više od pola godine ali ne želi živjeti sa suprugom, objasnila i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene