Prva fotka djeteta

Kim Kardashian otkrila koje je ime dala sinu, fanovi ostali u čudu i već zbijaju šale

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Instagram) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Instagram) Kim Kardashian i North West (Foto: AFP) Kim Kardashian i North West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezda reality showa Kim Kardashian objavila je da je svoje četvrto dijete, dječaka kojega je prošli tjedan rodila surogat majka, nazvala Psalm West.

Kardashian je napisala "Psalm West" u objavi na Twitteru gdje je prati više od 60 milijuna obožavatelja i to uz fotografiju djeteta omotanog u dekicu i poruku "Beskrajno smo blagoslovljeni. Imamo sve što trebamo".

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Ime Psalm je hebrejskog porijekla i znači pjesma. Obzirom na to da su Kim i Kanye poznati kao veliki vjernici, odabir možda i nije toliko iznenađujuć. 

Ipak, reakcije na društvenim mrežama su podijeljene, a mnogi su se potrudili i napravili meme i našalili se s imenom, uključujući i jednog korisnika Twittera koji je napisao: "Barem ga nisu nazvali Ponovljeni zakon". 

Kim i njezin suprug, glazbenik Kanye West imaju i troje druge djece - djevojčicu Chicago koju je također rodila surogat majka u siječnju 2018., trogodišnjeg sina Sainta i petogodišnju kćer North.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je rekla kako se odlučila imati još djece uz pomoć surogat majke jer su je liječnici nakon što je rodila sina Sainta 2015. upozorili da se izlaže ozbiljnim zdravstvenim rizicima ako ponovno zatrudni.

Podsjećamo, Kim i Kanye dobili su četvrto dijete prije tjedan dana, a sretnu su vijest također objavili putem društvenih mreža, 

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon optužbi za napad i prijetnje oglasila se Lidija Bačić, evo što je poručila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene